„Kariauti aš nemoku, man visada norisi taikai, bet…“, – sakė atlikėja.

Kiek vėliau Nijolė pasidalijo kita žinute su patikslinimu, kad su ja vis tik jau susiekė „Ignitis“ atstovai – jie atsiprašė ir patikino, jog dės visas pastangas, kad susidariusius nepatogumus pašalintų kuo skubiau. Dainininkė minėjo sulaukusi daugybės palaikymo žinučių ir pridūrė, kad socialiniai tinklai yra didelė jėga.

Delfi susisiekus su Nijole Pareigyte-Rukaitiene, ši patikino, kad pagaliau viskas pamažu sprendžiasi.

„Nėra didelės bėdos, net nežinau kaip įvardinti. Įvyko nesusipratimas, klaida sistemoje ir dabar vyksta tyrimas“, – apie įvykį pasakojo Nijolė.

Ji tikino, kad pasirodžius įrašui socialiniuose tinkluose, su ja susisiekė „Ignitis“ atstovė ir pažadėjo, kad susidariusią problemą išspręs per kelias dienas.

Atlikėja atviravo, kad nemalonumai prasidėjo žlugus elektros tiekėjui „Perlas energija“ ir jai, kaip ir daugeliui kitų tautiečių, teko rinktis kitą įmonę. Ši pasirinko „Ignitis“, nes įmonės paslaugomis naudojosi ir anksčiau.

„Aš turiu kelis būstus ir visus užregistravo vienu mokėtoju kodu, kai reikėdavo atsiskaityti už paslaugas, aš kaskart turėdavau skambinti ir tikslintis kiek ir už ką turiu mokėti. Aš pageidavau, kad kiekvienas objektas turėtų atskirą mokėtojo kodą“, – apie susidariusią situaciją plačiau papasakojo atlikėja.

Nijolė prisipažino, kad kantrybės ji turi, stengiasi visus konfliktus spręsti taikiai arba jų visai išvengti, tad kai sausį kodai buvo priskirti – atsikvėpė. Tačiau neilgam, nes bandant atsiskaityti už suteiktas paslaugas paaiškėjo, kad mokėtojo kodai yra sumaišyti.

„Dvi dienas bandžiau skambinti. Užvakar paaukojau pusę dienos „Igničiui“. Taip niekas ir nepasistūmėjo, o vakar jau pasipiktinau“, – paklausta. kodėl įkėlė įrašą, atsakė N. Pareigytė.

Atlikėja atviravo, kad nesitikėjo tokio palaikymo, tikino sulaukusi nemažai žinučių, kuriose pasakojama apie kitų žmonių patirtis, susidūrus su paslaugų teikėjais Lietuvoje.

„Man vakar tiek žmonės parašė žinučių, žiauriai daug. Nespėjau dar visų perskaityti, dar daug žinučių liko užklausose“, – sakė ji.

Nijolė teigė mananti, kad dauguma problemų kyla iš aiškios komunikacijos trūkumo.

„Žmonėms neaiškios sąskaitos, procedūros, sąlygos – daug nežinios dabar, žmonės pasimetę, o valstybės sprendimai įneša vis naujos sumaišties. Informacija taip greitai keičiasi, paskambinus atsakymų gali ir nesulaukti, juolab ir konsultantai ne visada malonūs pasitaiko“, – pridūrė moteris.

Anot dainininkės, ji tikisi, kad viskas bus gerai ir „Ignitis“ ištesės duotą pažadą – susidariusią situaciją išspręsti artėjančiomis dienomis.

„Niekas manęs neapgavo, tik komunikacija užstrigo“, – patikino pašnekovė.

Apie susidariusią situaciją Delfi paaiškinti sutiko ir „Ignitis“ atstovai:

„Apgailestaujame dėl situacijos. Patikrinome – mūsų sistemose informacija korektiška, savitarnoje e.ignitis – taip pat. Tačiau klientė apmokėdavo už paslaugas per kitą – ne mūsų – platformą, kurioje, tikėtina, nebuvo atsinaujinusi duomenų. Pasiūlėme sprendimą – panaikinti duomenis platformoje, kuria ji naudojasi sąskaitų apmokėjimui, ir pridėti informaciją iš naujo.

Galimybę priskirti vieną kliento kodą keliems objektams mūsų klientai renkasi gana dažnai – taip patogiau, nes vienu mokėjimu galima atsiskaityti už visus turimus objektus.

Klientams, kuriems toks būdas nepatogus, rekomenduojame turėti atskirus kliento kodus turimiems objektams. Šiuo atveju taip ir padaryta, klientės objektų sutartims priskirti skirtingi kliento kodai.“, – rašoma įmonės atsakyme į prašymą pakomentuoti situaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)