Pora puikiai derėjo tarpusavyje – abu renginiui pasirinko juodos spalvos apdarus.

„Ji pati padaro tokius dalykus savo rankomis, pati sulipdė viską. O aš – kai kas iš „Hugo Boss“, batai – „Prada“, - sakė O. Koršunovas.

Eglė Karpavičiūtė ir Oskaras Koršunovas

Kalbėdamas apie apdovanojimus ir lietuvišką muziką, režisierius sakė, jog renginyje jis toli gražu nėra naujokas, juo labiau, nesijaučia svetimas.

„man muzika apskritai labai daug reiškia, tiek populiarioji, tiek rokas. Aš buvau liudininkas sovietų avangardo griuvimo, sovietų griuvime avangardo buvo muzika. Ir šiais sunkiais laikais, aš manau, muzika taip pat labai daug reiškia. Negaliu įvardinti šiandien savo favoritų, bet yra išties daug labai įdomiu grupių, ypač tarp jaunimo, kurie dar nėra „meinstrymas“. Yra tikrai daug fainos muzikos ir labai džiaugiuosi, kad čia esu. Kaip muzika negali būti be meilės, taip ir meilė be muzikos. Ko tikiuosi iš šio vakaro renginio? Nenukristi nuo scenos!”, - juokėsi režisierius.

Visų renginio svečių įvaizdžius galite pamatyti nuotraukų galerijoje, o pirmadienį „Delfi“ portale išvysite ir specialią apdovanojimams skirtą TV laidą, kurioje galėsite bent akies krašteliu pažvelgti į VIP zonos linksmybes, raudonojo kilimo užkulisius ir interviu su svečiais.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)