Sąžiningų ir intensyvių treniruočių rezultatai - akivaizdžiai matosi. Didžėjus jau gali pasidžiaugti išryškėjusiu pilvo presu ir išdailintais rankų bei krūtinės raumenimis. 176 cm ūgio atlikėjas ir didžėjus svėrė 95 kilogramus. Šiuo metu jis jau atsikratė 7-9 kilogramų.

„Tačiau svarstyklių parodymai mažai ką reiškia, nes raumenys sveria daugiau nei riebalai“, - sakė Sezzy.

Sezzy sportuoja

Tam, kad pasiektų tokių rezultatų, Sezzy tris kartus per savaitę lanko „Impuls“ sporto klubą. Valandą (apie 7-8 kilome) lipa į kalną ant bėgimo takelio. Vėliau atlieka pratimus su treneriu Slavu Bartosevič atskiroms kūno raumenų grupėms.

Taip pat tris kartus per savaitę Sezzy apie pusantros valandos žaidžia futbolą.

„Sulaukiau labai didelio žmonių palaikymo. Tačiau yra ir tokių draugų, kurie netiki, kad taip atrodau ir sako, kad čia - fotošopas, - juokiasi jis. - Be savo trenerio Slavos tikrai tiek nebūčiau padaręs. Tai tikrai nelengvas darbas.“

Norint atsikratyti papildomų kilogramų ir suformuoti atletišką figūrą Sezzy tenka ne tik derinti maistą ir prakaituoti sporto salėje, bet ir vartoti specialius papildus. Savo maisto racioną jam Sportininkų mitybos centro profesionalai patarė papildyti Protein, Bcaa, Creatin, Fat Burner ir Multivitamin papildais.

DELFI skaitytojai ir toliau bus informuojami, kaip Sezzy sekasi siekti savo užsibrėžto tikslo ir formuoti savo figūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)