„Saloje labai mažai gyventojų, mažiau negu Vilniuje. Į Maltą vykome ne tik pasiilsėti, bet ir aplankyti ten gyvenančių draugų. Pasiskolinome iš jų mašiną ir leidomės į kelionę aplink salą. Žinoma, nepamiršome pasimėgauti ir saule, pasimaudyti jūroje, šokinėjome į vandenį nuo uolų“, - su DELFI kelionės įspūdžiais dalinosi populiarus dainininkas.

Didžiausią įspūdį V. Baumilai paliko antra pagal dydį Maltos salyno sala Goza: „Tai neapsakoma grožio sala. Žinoma, didžiulį įspūdį paliko ir Maltos sostinė Valeta, kuri pakeri įspūdingu senamiesčiu ir vaizdu, atsiveriančiu į tris senus miestus. Tiesa, joje lankiausi jau antrą kartą, tad žymiausias vietas parodžiau broliui.“

„Vykstant į Maltą nereikia nieko labai planuoti, sala maža, viskas po ranka. Kadangi saloje labai karšta, kartais termometras rodydavo virš 35 laipsnių karščio, didelė drėgmė, reikia nepatingėti ir susikaupti keliauti per tokį karštį. Siūlyčiau rinktis kambarius su kondicionieriumi, nes grįžus į kambarį tikrai norėsis atsivėsinti. Paplūdimių Maltoje yra vos keli, iki jų reikia važiuoti su automobiliu, tačiau juos išvysti tikrai verta. Malta graži sala, bet visas istorinis grožis slypi šiek tiek už Maltos. Tad patarčiau aplankyti šalia esančias salas“, - su tais, kurie planuoja vykti aplankyti Maltą, patarimais dalinosi populiarus dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)