Kaip sakė šaltiniai, Asta su Dovydu elgėsi itin meiliai ir neslėpė
vienas kitam simpatijos. „Sėdėjo susikabinę už rankų, šnabždėjo į ausį, meiliai burkavo. Atrodė lyg tai būtų dvigubas pasimatymas“, – kalbėjo iš šalies porą stebėję žmonės.

Naujienų portalas DELFI susisiekė su šiuo metu Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klube žaidžiančiu D. Rediku. Išgirdęs klausimą, kokie ryšiai jį sieja su A. Valentaite, sportininkas kalbėjo: „Gal blogai žmonės kalba. Mes buvome ne dviese, yra bendra kompanija ir tikrai nėra, kad būtume pora ar dar kažkas. Nieko, kad kažkas rimčiau būtų, tikrai ne. Aš Astą jau seniai pažįstu, nėra ką daugiau rašyti ir šnekėti“.

Sportininkas teigė, kad gražuolę pažįsta jau „dvejus metus tai tikrai“. Paklaustas, kaip užsimezgė jų draugystė, vaikinas į detales nesivėlė. „Klausimynas prasidėjo?, – retoriškai paklausė jis ir baigė pokalbį. – Neturiu, ką komentuoti“.

Anksčiau vaikinas žaidė „Lietuvos ryto“ klube. 2013 m. spalio mėn. pablogėjus santykiams su Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyr. treneriu Dirku Bauermanu, žaidėjas buvo paskolintas Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubui.

Susisiekti su stiliste A. Valentaite pirmadienį nepavyko – moteris telefono ragelio nepakėlė.

DELFI primena, kad moteris Italijoje pavasarį atšventė 33-ąjį gimtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (254)