12-ojo gimtadienio proga pati Estela gamino saldžius patiekalus, zefyrus su šokoladu ir želė. Kaip pasakojo pašnekovė, gimtadienį jų šeima pasitiko itin džiugiai, kaip ir kiekvienais metais. Dukters gimtadienis yra laukiama visos šeimos šventė.

„Estelai nebedovanojame daiktų, stengiamės pradžiuginti, sukurti įspūdį, tad dovana šiemet jai – kelionė į Disneilendą“, - atviravo I. Stumbrienė.

Paklausta, ko palinkėtų savo pirmagimei, Inga tikino, kad kaip ir visi tėvai, taip ir ji, savo vaikui trokšta ir linki pačių geriausių dalykų.

„Šiuo metu, manau, jai yra svarbiausia gerai mokytis. Tą ji puikiai daro. O taip pat svarbu turėti daug gerų draugų, tad būtent to ir linkiu“, - kalbėjo I. Stumbrienė.

Tiesa, Estelos sugalvota gimtadienio tema tapo nelengvu iššūkiu tėvams. Mat, anot pašnkovės, norint deramai atskleisti tokią temą, patiems vaikams reikia leisti prie jos prisiliesti, pamatyti, paragauti.

„Su džiunglių gyvūnija mus supažindino „Staktos voras“. Tai pirmasis Baltijos šalyse specializuotas nariuotakojų zoologijos sodas, kuris pas mus atvežė dalį savo augintinių. Pas mus atvyko ir agama, ir karališkoji gyvatė, skorpionas, tarantulas ir keletas kitų nematytų gyvūnų. Vaikai noriai juos glostė, ėmė į rankas“, - įspūdžiais apie 12-ąjį dukters gimtadienį dalijosi I. Stumbrienė.

Ji taip pat atskleidė, kad dukra draugams buvo paruošusi ir išlikimo žaidimų.

„Jau tradiciškai visi daužė pinatą, šį kartą ją padariau ananaso formos, šventę vainikavo didžiulis palmės formos tortas“, - pasakojo I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)