Gyvųjų tarpe 1947 m. Vokietijoje gimusios ekranų žvaigždės jau nebėra kelerius metus, tačiau jos jaunystės nuotraukų, kuriose ji išties primena Monique, internete – galybė.

Sulaukdama daugybės žinučių, atlikėja instagrame sekėjų paklausė – „Ar visiems taip atrodo?“. Ir paaiškėjo, kad žymiosios aktorės ji neprimena vos keliems procentams.

„Labai dažnai mane palygina su Taylor Swift, Lady Gaga, bet aš pati niekada nerasdavau panašumų į šias žvaigždes. Paskui man daug kas pradėjo siųsti Anne Wiazemsky nuotraukas ir tiesiog sumaniau paklausti, ar visiems taip atrodo? Buvo neįtikėtina – tik pora žmonių balsavo, kad nepanaši. Kai kurie galvojo, kad tai mano pačios sendintos nuotraukos“, – „Delfi“ komentavo atlikėja.

Vis dėlto, anot dainininkės, atskirti, kad nuotraukose – ne ji, galima iš veido formos.

„Mano nuomone, panašios ir tos pravertos tarsi natūralioje būsenoje lūpos, ir akys, ir nosis, net žvilgsnio nuotaika panaši. Be to, jos veide matyti melancholija.

Man tai unikalus būdas pasižiūrėti į save iš šalies. Ši mergina, net, jeigu aš nebūčiau į ją panaši, man yra labai savitai graži. Ji tikrai negalėtų pretenduoti į standartinio grožio merginų tipą. Mano akį visada traukia grožis, kuris nėra gražus daugumai“, – kalbėjo dainininkė.

Nors dauguma socialinių tinklų nuomonių formuotojų internete visą parą stengiasi atrodyti tobulai, naudoja grožio filtrus, Monique nesibaimina rodyti natūralios savo išvaizdos.

„Aš suprantu, kad instagramo istorijos ir yra skirtos rodyti tuo metu vykstančias gyvenimo akimirkas. Tiesiog neturiu laiko prieš kiekvieną kadrą taisytis šukuosenos, ieškoti geresnio kampo, ar dažytis tušu, kad akys atrodytų išraiškingesnės.

Taip, aš šiuo metu neatrodau taip, kaip norėčiau atrodyti ant žurnalo viršelio ir tai yra gerai, nes aš atskiriu, kur ir kada esu. Jeigu filmuojuosi namuose, vadinasi tuomet nevaikštau su aukštakulniais ir priklijuotomis blakstienomis.

Manau, kad esu graži tada, kai esu laiminga. Jeigu visada būsiu pasitempusi, pasidažiusi ir pasišukavusi, tada būsiu labai netikra ir kaskart meluosiu. Be to, aš pastebiu, kaip man pačiai yra smagu žiūrėti į instagrameres, kurios atrodo labai gražiai, kai pasidažo, susišukuoja ir stilingai apsirengia, bet besifilmuodamos iš lovos jos nebijo parodyti pagurklio bei visai kito grožio“, – pasakojo atlikėja.

Karantino laikotarpiu priežasčių makiažui taip pat pasitaiko retai. Tačiau toli gražu ne tai Monique įkyrėjo labiausiai.

„Stengiuosi absoliučiai neturėti jokių kontaktų, nors mane tai veda iš proto. Man nesuvokiama, kad, kai ateina kažkurio draugo ar draugės gimtadienis, mes negalime susitikti – sveikiname skambučiu.

Tačiau, jeigu leidi tokioms mintims užimti galvą, pradėsi lipti sienomis. Reikia kažkaip susiimti ir suvokti, kad kažkada visa tai baigsis ir galėsime savo vaikams bei anūkams pasakoti apie tai, kas vyksta šiuo metu.

Reikia rasti ir pliusų. Pavyzdžiui, aš prisiverčiau pradėti daug dalykų, kuriems anksčiau nerasdavau laiko. Pirmiausia, pradėjau mokytis dirbti su programa, kuria galima lengviau rašyti muziką. Manau, dabar tai yra didžiausias mano tikslas. Taip pat pradėjau mokytis italų kalbos, kadangi rudenį, per savo gimtadienį planavau vykti į Italiją. Šiemet mano planus sugriovė pandemija, tačiau kitąmet, gali būti, ten vyksiu jau mokėdama kalbą“, – viliasi M. Pundziūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)