„Sudalyvauti šiame projekte mane pakvietė dėstytoja Gabija Vitkevičiūtė. Įspūdžiai labai įdomūs, studentai man uždavinėjo klausimus, aš atsakinėjau. Kai eini pas studentus ne įrodyti, koks tu esi kietas, o bendrauti tau įdomiomis temomis, baimės negali būti. Reikia mažiau iš musės dramblį daryti. Juk akademinė aplinka nėra teatro scena. Dabar studijos visai kitokios, studentai bendrauja su dėstytojais“, - DELFI kalbėjo A. Jagelavičiūtė.

Stilistė prisiminė ir anksčiau gavusi pasiūlymų dėstyti studentams. Tačiau tada neturėjo galimybių ir, pasak Agnės, tam reikia labai rimtai pasiruošti. Pašnekovė sakė, kad mokytis jai visada labai patiko, o pabuvojusi universitete suprato, kad pradės studijuoti greičiau nei planavo. A. Jagelavičiūtė tikino, kad kol kas dar nėra apsisprendusi, kokias studijas pasirinks. Tačiau moteris žada ir toliau gilintis į meną.

Susitikti su studentais Agnei nesutrukdė ir paskutinės nėštumo dienos. Tačiau moteris neteikė tam didelės reikšmės: „Jei jau kažkas būtų nutikę, išsikviesčiau greitąją pagalbą ir išvažiuočiau. Juk dabar ne viduramžiai.“

Agnė Jagelavičiūtė su studentais
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)