R. Mackevičius pasakojo, kad įvairūs stalo žaidimai jo šeimoje yra itin mėgstami. Ypač patinka aktyvesnės veiklos reikalaujantys, kur galima pajudėti ir yra veiksmo. R. Mackevičius prisiminė, kad kraustydamasis į naujus namus, kartu su Motiejumi iš dėžių gamino tanką, konstravo slėptuvę.

„Bet koks laikas, praleidžiamas kartu, suartina tėvą ir sūnų, stiprina tarpusavio ryšį. O ypač, jei tas laikas praleidžiamas įdomiai. Tam labai tinka įtraukiantys stalo žaidimai”, - įsitikinęs R. Mackevičius.

Renginyje kalbintas R. Mackevičius pasakojo, kad šis žaidimas, vos atsiradęs šeimos namuose, tapo vienu mėgstamiausių. Rolandas džiaugėsi, kad įdomus laisvalaikio būdas žavi labai daug vaikų ir jaunimo, rašoma spaudos pranešime.

„Mačiau, kaip užsivedę renginio dalyviai žaidė „Bakugan“. Suprantu juos, žaidimas iš tiesų labai azartiškas. Aš ir Motiejus sužaidėme kelias atskiras partijas. Namuose Motiejui šis žaidimas sekėsi geriau nei man. Todėl nieko keisto, kad kovodamas su kitu vaiku, jis vėl tapo nugalėtoju. O aš pralaimėjau prieš turnyre dalyvavusį vaikiną. Matyt, pritrūko treniruočių namuose. Tapęs nugalėtoju Motiejus jautėsi puikiai. Jis įpratęs nugalėti tėtį“, – pasakojo R. Mackevičius.

„Tiek Rolandas, tiek Motiejus yra labai energingi, nenustygstantys vietoje. Pamanėme, kad jiems patiks leidžiant laiką drauge, pakovoti vienas prieš vieną, žaidimas juos įtrauks. Renginyje pamatėme, kad tikrai neklydome. Žaidžiant žaidimą virė aistros, tačiau, kaip paaiškėjo, svarbiausia yra daug treniruotis. Tą parodė Motiejaus ir Rolando pavyzdys“, – kalbėjo turnyro sumanytojai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)