Laidos vedėjas Mantas Katleris, bendraudamas su savo artimu bičiuliu, pajuokavo, kad paskutinis dalykas, kurį jis atsimena yra tai, jog M. Stonkus įsikėlė į naujus namus, kas, žinant pastarųjų mėnesių kontekstą, jam kelia šypseną.

„Kaip sekasi žolę pjauti? Ar esi ta šeimos galva, kur viską pats padarai?“ – klausė juokdamasis pokalbių vedėjas.

„Esu, – šyptelėjo M. Stonkus. – Didelis namas. Beveik nesutinku ten nieko“.

„Prasilenkiat su šeima? – toliau juokavo M. Katleris. – Bet pirkti namą yra gana rimtas finansinis įsipareigojimas. Iki kelintų metų mokėsi dabar už namą?“

„Iki 2047-ųjų“, – nedaugžodžiavo laidos svečias.

Netrukus eteryje kalba pasisuko dar asmeniškesne tema. M. Katleris laidos svečio paklausė, kas jam mokykloje sekėsi geriau – daugyba ar dalyba?

„Dabar išmanyti dalybą tau praverstų labiau. Nori duosiu uždavinį? Kiek išeina namą padalinus iš dviejų?“ – toliau provokavo M. Katleris.

„30 metų į mėnesį po atitinkamą skaičių, tiek ir išeina“, – nesutriko M. Stonkus.

Kiek vėliau laidos vedėjas savo bičiuliui tarė, kad jau baigė pokštauti jam nemalonia tema, tačiau kiek surimtėjęs jo paklausė: „Kaip jautiesi? Kaip tvarkaisi su ta situacija?“.

„Tvarkausi. Iš tikrųjų tvarkausi. Gerai tvarkomės. Tai nėra mano vieno situacija. Tai yra daug žmonių situacija. Laiko jau yra kažkiek praėję... Tvarkomės. Viskas gerai“, – tikino M. Stonkus.

M. Katleris pastebėjo, kad po įrašu feisbuke, kuriame jo draugas pirmą kartą prabilo apie savo ir Indrės skyrybas, pasipylė gana tolerantiški komentarai. Nepaisant to, pasirodė ir tokių žmonių, kurie neva apie Stonkų santuoką žino geriau, nei jie patys.

„Visiems žmonėms, kurie mano, kad čia įvyko kažkokia tragedija, norisi pasakyti, jog iš tikrųjų mes, kaip ir minėjau, esame suaugę žmonės. Mes labai gerai sutariame su Indre, mes turime du nuostabius vaikus, esame vienas kitam dėkingi už labai daug dalykų. Aš manau, kad reikėtų mums leisti pasibaigti šitą reikalą ir palikti absoliučiai jį mums. Mes su Indre jį galime išgyventi, nes mes esame pripratę prie viešumo, bet yra daug žmonių mūsų šeimose, kurie iš tikrųjų prie to nėra pripratę ir jiems tai yra šimtą kartą sunkiau ir skaudžiau. (...) Tai yra asmeninis kiekvieno žmogaus gyvenimas ir mes su juo kol kas puikiai tvarkomės“, – DELFI eteryje kalbėjo aktorius.

Netrukus M. Katleris laidos svečio paklausė apie tai, kaip su skyrybomis susitvarko Indrės ir Manto vaikai. Laimei, poros atžalos dėmesio ir meilės iš tėvų gauna su kaupu.

„Nekalbėčiau su tavimi apie tai, jeigu nežinočiau jūsų situacijos, tačiau, kiek žinau, jiems tarsi net geriau“, – juokavo laidos vedėjas.

„Iš tikrųjų mes su Indre sutvarkėme šį reikalą gana profesionaliai. Kaip bus ateityje – atsakyti negaliu, nesu pranašas, nežinau, kaip tai juos paveiks, bet kol kas jiems yra faina. Paradoksalu, bet jiems yra smagu. Jie džiaugiasi, kad dabar turi du namus. Jie praleidžia labai daug ir kokybiško laiko su savo tėvais“, – džiaugėsi dviejų vaikų tėtis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)