„Dar viena ypatinga data mūsų šeimos kalendoriuje – Hubertui gimė brolis. Jo vardas Teodoras. Visi esame labai laimingi ir nekantraujame grįžti namo!“ – feisbuke naujienomis pasidalijo stilistė.

Antrosios atžalos besilaukianti Agnė iki paskutiniųjų nėštumo dienų nestabdė savo veiklos. Dar lapkričio pradžioje ji pristatė savo vardo darbo kalendorių stileivoms, o po kelių savaičių ir naujausią savo knygą.

Pirmąjį sūnų moteris pavadino Hubertu. Ir nors apie asmeninį gyvenimą moteris nėra linkusi atvirauti, neseniai feisbuke pasidalijo įspūdžiais, kurie privertė suklusti jos draugus ir sekėjus.

„Šįvakar Hu (Jos sūnus Hubertas – DELFI) man sako: „mama, tu esi pati brangiausia mano mergaitė. Ir aš tave labai myliu“. Niekad neabejojau, kad turėsiu sūnų. Ir ne vieną. Būti berniukų mama – nuostabu!“ – toks moters įrašas feisbuke galėjo būti slapta užuomina, kad ir antroji šeimos atžala bus berniukas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)