Į šią kolekciją buvo pakviesti ryškiausi Lietuvos dizaineriai. Tačiau kolekcijoje apsilankė tik kai kurie iš kviestų mados pasaulio atstovų, tarp jų stilistai Mantas Petruškevičius ir Agnė Jagelavičiūtė.

„Inži“ mados namų įkūrėja Ingrida Žitkuvienė pastebi, kad neretai dizaineriai nenoriai lankosi kitų dizainerių kolekcijų pristatymo renginiuose, nes ne kviekvienas gali ir nori matyti konkurentų darbus ir ypač tuomet, jeigu tai pranoksta jų kuriamus drabužius.

Dizainerė tikina, kad kvietimai buvo išsiųsti žinomiausiems Lietuvos dizaineriams: Juozui Statkevičiui, Egidijui Rainiui, Seržui Gandžiumianui, Egidijui Sidarui, Lilijai Larionovai ir daugeliui kitų.

Tačiau naujausios „Inži“ kolekcijos nepraleido madai neabejingi pramogų pasaulio atstovai. Tarp elegantiškų viešnių buvo Vaida Skaisgirė, Viktorija Sutkutė, Jolanta Leonavičiūtė, Liepa Mondeikaitė, Irena Morozienė, Evelina Sašenko, Ingrida Kazlauskaitė, Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė, Gintarė Gurevičiūtė, Inga Stumbrienė ir kt.

Stilingos viešnios užtvindė Pramogų areną. Prie įėjimo nusidriekė eilės. Tačiau kelis tūkstančius sutalpinančioje salėje renginio svečiai ištirpo. Nemažai vietų buvo tuščių. Organizatoriai tikino, kad į kolekcijos pristatymą planavo sulaukti apie 2 tūkst. žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)