„Šitą parduodam...

Kažkada tokiu važinėjo Elvis Presley su savo mama.

Visai neseniai šituo važiavo Mindaugas Stasiulis ir Justinas Jankevičius, filmuodami savo laidos anonsą. Neaišku, kiek pastarieji du prisidėjo prie vertės pakėlimo, bet istorijos neištrinsi. Kaip ir šio modelio iš istorijos.

Vienas garsiausių ir išskirtiniausių „Cadillac“ modelių – 1955-ųjų Fleetwood Sixty Special. Kolekcininkų itin vertinamas, beveik šešių metro ilgio, garsiausio amerikiečių dizainerio Harley Earlo meno kūrinys.

Idealios būklės salonas. Pilna variklio, pakabos ir dar daugybės kitų dalykų restauracija. Istorinius numerius turinti mašina.

Kažkada nusipirkau iš gero žmogaus. Sudėjau daug meilės, energijos ir pinigų, bet dabar turiu atsisveikinti, nes pabaiginėjam namo statybas. Taip. Pačiu geriausiu metu pabaiginėjam statybas!

Tad 1955-ųjų „Cadillac“ Fleetwood Sixty Special ieško šeimininko, turinčio 26 000 eurų“, – skelbė dainininkas.

Muzikos kūrėjo įrašas greitai sulaukė susidomėjimo, internautai teiravosi papildomų klausimų, pavyzdžiui, ar viskas autentiška. Atlikėjas patikino, kad taip.

Visą Stano įrašą ir daugiau automobilio nuotraukų galite išvysti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)