Avarijos kaltininkas Stano žurnalistams buvo atviras: „Važiavau lėtai ir atsargiai – juk slidu. Prieš mane važiuojantis džipas staiga stabtelėjo, nes užsidegė geltonas šviesoforo signalas. Paprastai pažiūriu, kas prie vairo – moteris ar vyras, nes tada galima atspėti situaciją. Bet džipas – aukšta mašina, todėl nepamačiau, kad prie vairo – kur kas atsargesnės dailiosios lyties atstovė, kuriai geltonas signalas reiškia tą patį, ką ir raudonas. Taigi nespėjau sustabdyti ir bakstelėjau savuoju „Volvo“ į džipo užpakalį“, – vakar situaciją L.T. papasakojo „Delfinų“ lyderis.

Pasak dainininko, jo „Volvo CC70“ nukentėjo labiau nei moters vairuojamas automobilis – sulinko buferis, sudužo posūkių lemputės. Šešerius metus vairuojantį dainininką labiausiai nervina tai, kad tokios „kvailos“ avarijos jam pasitaiko mažiausiai kartą per metus.

Tiesa, ne visuomet kaltas būna jis. „Įdomiausia, kad savaitės pradžioje prisižadėjau važinėti atsargiai ir tvarkingai, neviršyti greičio. Bet praėjo pora dienų – ir štai. Nuotaika ėmė gesti vakarop, kai sulaukiau skambučių iš draudimo kompanijos. Jos atstovus stebino tai, kad jau antra avarija per draudimo laikotarpį – t. y. per metus. Tikiuosi, nuo šio vasario, kai prasidės naujas draudimo laikotarpis, avarijų pavyks išvengti“, – L.T. guodėsi dainininkas.