Spektaklyje per pusantros valandos keliaujama nuo pradžių pradžios (tikrąja tų žodžių prasme – nuo Adomo ir Ievos) iki pat virtualybėje plūduriuojančios šiandienos, stabtelėjant skirtingose epochose. Kad pamatytume nematomąją žmonijos istorijos pusę - kaip gyvenome, kaip mylėjome ir kaip mylėjomės.

Didžioji dalis spektaklio veiksmo – šešėlių teatras, kuriame gyvų aktorių vaidyba derinama su animacija. Nors spektaklis skirtas suaugusiems, o tema išties pikantiška, kūrėjai liečia ją be galo jautriai ir poetiškai, atsispirdami pagundai nukrypti į atvirą erotiką ar „meilės meno instrukcijas“.

Gyvų ir pieštinių aktorių vaidyba supinta su šokiu – spektaklyje dalyvauja žinomi šokėjai S. Skambinas ir Beatričė Skabickienė bei dar viena, galbūt kol kas mažiau žinoma, bet ne mažiau įdomi pora – Mindaugas Miliauskis ir jo partnerė brazilė Mihle Lopez.

Spektaklio premjera numatyta vasario 11 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją