Renginio vedėju tapęs šokėjas ir choreografas Tomas Legenzovas kalbino asmeninius sporto trenerius Andrių Pauliukevičių ir jo žmoną Ilką Adams, kurie pasakojo, kodėl jie pradėjo sportuoti ir dalijosi patarimais su siekiančiais pakeisti savo kūną sporto salėje.

Kaip rašoma pranešime spaudai, į gimtadienio šventę susirinko nemažas būrys pramogų pasaulio atstovų: Natalija Bunkė, kuri ne tik dainavo, bet ir pasakojo apie savo figūros pokyčius, jos sesuo Kristina Ivanova, trumpam tapuso iliuzinisto Manto Wizard asistente.

Mantas šventės metu prisipažino, kad ir kiek triukų mokėtų, vis dėlto lengvai pradanginti nereikalingų kilogramų dar nesugebantis.

Vakaro vedėjas Tomas Legenzovas sukvietė visus norinčius prisijungti ir kartu pasimokyti flashmobo judesių. Kartu su sporto klubo lankytojais šoko Deividas Meškauskas, Natalija Bunkė, Mantas Wizard.

Renginio metu buvo pristatyti pirmieji Vilniuje nemotorizuoti bėgimo takeliai. Naujasis bėgimo metodas naudoja kur kas daugiau energijos per trumpesnį laiko tarpą, taip sudeginama daugiau kalorijų. Trumpas varžybas ant šių bėgimo takelių surengė Lietuvos vicečempionas, olimpietis Mindaugas Norbutas.

Šventės akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)