Šmaikščiame vaizdo įraše įamžinta, kaip J. Valančiūnas duoda komentarą po įvykusių rungtynių. Šalia jo tuo metu stovėjo ir sūnūs Jonas bei Tauras, berniukai klausėsi savo tėčio, vėliau prie jo priėjo arčiau, apkabino.

„Mano apsauginis ir masažuotojas“, – juokėsi J. Valančiūnas.

Panašu, kad toks jo pokštas prajuokino ir į spaudos konferenciją susirinkusius žurnalistus.

Delfi primena, kad krepšininko J. Valančiūno žmona Eglė pirmagimį pagimdė 2015-ųjų kovą, o antras sūnus jiems gimė 2017 metais.

„Esu neapsakomai dėkingas žmonai Eglei, padovanojusiai man du nuostabius vaikus, kuriuos be galo myliu ir kurie padarė mano gyvenimą pilnavertį. Tėvai daro didžiausią įtaką vaiko gyvenime. Pats augindamas vaikus matau, kokią didžiulę įtaką, aš, kaip tėvas, jiems darau – jie nuolat mane stebi, siekia atkartoti mano judesius – netgi tai, kaip sėdžiu ant kėdės ar kalbu.

Vaikai mus su žmona priverčia pasitempti ir tapti geresniais. Pastebėjau, kad prie jų stengiuosi atsakingai kalbėti, tinkamai elgtis, kad būčiau jiems geras pavyzdys, o tai išties didžiulė atsakomybė“, – anksčiau pranešime spaudai yra sakęs J. Valančiūnas.

Užsienyje gyvenanti pora susižadėjo praėjus vos pusmečiui nuo draugystės pradžios, netrukus ir susituokė. Tiesa, pirmoji vestuvių ceremonija buvo kukli, buvo tik pasirašyti dokumentai. Kiek vėliau Jonas su Egle iškėlė didelę vestuvių puotą ir prisiekė amžiną meilę prieš Dievą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)