Vienas kitam amžinąją meilę prisiekti pora pasirinko po ilgametės romantiškos draugystės Vilniaus Šv. Pranciškaus Asyžiečio Bernardinų bažnyčioje.

Bendro gyvenimo šventę jaunieji paminėjo artimiausių giminių, draugų ir kolegų apsuptyje. Visi porai tądien linkėjo laimės ir ilgų metų kartu.

Po oficialiai palaimintos santuokos jaunavedžiai ir svečiai paniro į sveikinimus, apsikabinimus ir šiltus pašnekesius – visi susirinkusieji nuoširdžiai džiaugėsi poros žingsniu.

Tai, kad pora ruošiasi vestuvėms ištikimiausi Angelės sekėjai galėjo įtarti jau kurį laiką, ypač kai išvydo jaunosios mergvakario akimirkas.

A. Petručionytė – puikiai žinoma ne tik grožio versle ar atliekamomis plaukų procedūromis, bet ir veikla socialiniuose tinkluose. Jauną moterį „Instagram“ platformoje seka beveik 54 tūkst. sekėjų.

Internete jaunoji verslininkė dalijasi ir asmeninio gyvenimo akimirkomis, ir grožio patarimais. Bene labiausiai internautus sudomino pačios Angelės pokyčių pavyzdys, kuomet valios, pastangų, subalansuotos mitybos ir sporto dėka ji pasiekė išties pavydėtinų rezultatų.

Įtemptu režimu gyvenanti Angelė iki šiol nepamiršta sporto ir aktyvaus laisvalaikio. Dėka užsispyrimo ir sėkmingai vystomų gyvenimo veiklų vilnietės profilį dažnas seka dėl motyvacijos savo paties kasdienybėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)