Po trumpos makiažo pamokėlės, kai vizažistė Indrė papuošė Šoreną švytinčiu dieniniu makiažu, atlikėja DELFI papasakojo apie savo išvaizdos eksperimentus.

„Namuose turiu ir ryškiai raudonų, ir visai bespalvių lūpų dažų. Taip, kaip atrodau, visuomet priklauso nuo nuotaikos. Vieno kažkokio mėgstamo įvaizdžio tikrai nėra“, – šyptelėjo kalbėdama Šorena. Moteris prisipažino, kad net ir tai, kiek laiko ji praleis prie veidrodžio prieš išeidama iš namų, taip pat priklauso nuo nuotaikos: „Galiu ir penkias minutes užtrukti, bet būna, kad užtrunku ir valandą. Tai tiesiog toks nuotaikos dalykas“.

Pasidomėjus, ar pati mėgsta eksperimentuoti su išvaizda ir įvaizdžiais, ji nusijuokė, kad anksčiau buvo visko. „Kažkaip kosmetika į mano gyvenimą atėjo pamažu, nebuvo kažkokių ryškių bandymų, tačiau su plaukais eksperimentavau labai kardinaliais. Buvau visokia – ir spalvas išbandžiau įvairiausias, – nusijuokė atlikėja. – Tačiau viskas, eksperimentų laikas baigėsi. Matyt, jau tiesiog supratau, kad man labiausiai tinka ir patinka.“

I. Sinkevičiūtė karjerą kosmetikos srityje pradėjo su 100 eurų kišenėje

Su kosmetikos gamintojų atstove iš Kanados I. Sinkevičiūtė susipažino keliaudama. Ji ir pasiūlė sukurti makiažo priemones mūsų šalies moterims bei merginoms. „Atsimenu kaip šiandien, einu Niujorko gatvėmis ir sakau kolegei, mano svajonė čia atidaryti makiažo namus ir parduotuvę, netrukus man nusišypsojo laimė ir gavau pasiūlymą kurti savo vardo kosmetiką” – pirmuosius žingsnius svajonės link prisimena Indrė, kuri metusi marketingo vadovės pareigas pradėjo dirbti vizažiste, o dabar džiaugiasi nuosavu verslu su septyniolikos žmonių komanda.

„Pradžia buvo sudėtinga, turėjau tris šimtus litų ir nusipirkau į skolą kosmetikos už šešis, pradėjau daryti makiažus ir supratau, kad tai mano gyvenimo aistra, visada savo klientėms sakau: „tu esi graži! Makiažu pabrėžk savo grožį, o ne užgožk jį. Tobula tai, kas tikra”- sako Indrė pirmajai fotosesijai su kosmetika „Smilga” išsirinkusi dainininkę Šoreną.

„Sutikau iškart, Indrė yra mano vienmetė, žinau, kaip sunku jaunai moteriai daryti savo verslą, be to kosmetika man labai patiko, visi jos daryti makiažai nepriekaištingi, išlieka net sunkiausių koncertų metu.”- sako žymi moteris.

Ketverius metus savo studijai vadovaujanti I.Sinkevičiūtė naudojo įvairių firmų kosmetiką, tačiau dažnai pasigesdavo tinkančios lietuvaitėms: „esu išbandžiusi kalnus kosmetikos ir teptukų, tačiau deja dalis paletės mums tiesiog netinka, todėl nutariau sukurti atspalvius derančius lietuvaitėms. Šią kosmetiką gali naudoti ir profesionalai ir megėjai, ji neužkemša porų ir kas patiko labiausiai, nėra išbandyta su gyvūnais” – sako pirmoji vizazištė Lietuvoje sukūrusi dekoratyvę kosmetiką.

Pirmieji produktai, jau pristatyti rinkai: blakstienų tušas, akių pravedimas, spindesio efektą suteikianti pudra bei šešėlių paletė. Kosmetika tinka dieniniam ir vakariniam makiažui atlikti, tinka blondinėms, brunetėms ir raudonplaukėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)