GĖRĖ DEGTINĘ

Ant vieno stalo dar buvo galima rasti užkandžių prie alaus, ant kito – nemažą degtinės butelį. „Būtų gerai ko nors užsigerti“, – komandavo kažkam iš personalo dainininkas. Netrukus atsirado ir gaiviųjų gėrimų.

Smalsiai dairydamiesi į dainininko svečių būrį įžymybių neužtikome – atpažinome tik dainininkės karjeros pseudonimu Mintyse bandžiusią siekti dainininko seserį Svetlaną, taip pat „Next“ narį Antonijų Kesadą-Ortiz. Ne svečiu, o šeimininku vakarėlyje turėjo jaustis Romanas Nyeyelovas-Kipišas. Išėjęs iš „Kastanedos“ vaikinas pradėjo solinę karjerą bei susirado administratoriaus ir renginių organizatoriaus darbą bare „Prie universiteto“.

KURI MERGINA?

Tarp svečių – daugiausia merginos. Tačiau Stano supažindino tik su dviem: su naujausiame „Delfinų“ vaizdo klipe nusifilmavusiu modeliu Lilijana ir iš Niujorko atskridusia lietuve emigrante Inga. Joms dainininkas rodė išskirtinį dėmesį.

„Kuri iš jų tavo mergina?“ – tiesiai paklausėme. „Nekomentuosiu, – kuklinosi Stano. – Lilijana – gera draugė, o su Inga susipažinome per „Lietuvių dienas“ Los Andžele, viešbutyje „Hilton“, kur su „Delfinais“ buvome apsistoję“, – aiškino Stano.

Pasak dainininko, Inga savaitgaliui su reikalais buvo atskridusi į Lietuvą, tačiau taip sutapo, kad pataikė tiesiai į jo gimtadienį.

Stano pademonstravo ir įdomiausią dovaną – didžiulį plakatą su bičiulių atvaizdais (tarp jų yra ir Atlantos, ir Luko nuotraukų – aut. past.) ir užrašu „Nusišypsok. Tau dar tik 25-eri...“ Dainininką pradžiugino ir kitos dovanos – knygos, kompaktinės plokštelės, meškiukas.

SVEIKINO SU VESTUVĖMIS

Prieš vakarėlį Stano pasakojo gimtadienį atšventęs artimųjų – močiutės, sesers ir tėčio – kompanijoje. „Valgėme tortą, prisiminėme vaikystę. Tėtis norėjo važiuoti į barą – vos atkalbėjau jį nuo tos minties“, – juokėsi dainininkas.

Išradingai jubiliatą pasveikino ir gerbėjai. „Ateina dieną kaimynė į svečius ir sako: „Tai su vestuvėmis sveikinu“. Galvoju, kodėl čia jai taip susišvietė? Pasirodo, gerbėjai visokiais balionais, juostelėmis išpuošė abu mano automobilius ir buto duris“, – pasakojo dainininkas.

Bare „Prie universiteto“ Stano su kompanija užsibuvo maždaug iki 3 valandos nakties, vėliau visi patraukė į dainininko namus, čia linksmybės tęsėsi dar kelias valandas.