- Tomai, neseniai pristatei debiutinę savo dainą ir jos vaizdo klipą. Kodėl nusprendei debiutuoti kaip atlikėjas, kur dingo „ŠarkA“?

- Jau kurį laiką mokausi dainavimo, aktyviai dalyvauju meniniuose projektuose, daugiau laiko skiriu kūrybai, viduje atsirado kitokios kūrybos poreikis, todėl nusprendžiau nebeatidėlioti ir pradėti naują savo kelią. Taip sutapo, kad visi "ŠarkA" nariai šiuo metu turi daugybę savo veiklų ir užsiėmimų, todėl šiuo metu kartu nekoncertuojame.

- Ar artimuose planuose yra daugiau solinių dainų?

- Taip yra, tai mano tikslas, esu sukūręs ne vieną dainą. Dar daugiau jų gimsta kaip tik dabar, tačiau leidybai reikia rasti ko-prodiuserių ir užsiimti įvairiais niuansais. Aš manau, kad mane lydi sekmė ir viskas įvyks artimiausiu laiku. Mano dainos yra mano vidus, nesiekiu „kepti“ dainų, noriu nusipelnyti atlikėjo-dainininko vardą, noriu pajusti kūrybos malonumą.

- Paprastai atlikėjai stengiasi slėpti savo asmeninį gyvenimą, nori kuo ilgiau išsaugoti vienišių etiketę, nes tai – vienas sėkmės garantų ir būdų tapti „svajonių jaunikiu“. Ar nemanai, kad vaikinui, turinčiam merginą, sunkiau aplink save suburti gerbėjų ratą?

- Norėčiau tapti svajonių atlikėju, kurį norėtų išgirsti! Jei mano balsas prikaustys dėmesį, o dainos sujaudins iki sielos gelmių, manau, niekam nebus svarbu ar aš turiu draugę, o gal dar ir penkis vaikus. Garsas sukurs tobulą iliuziją, kurią klausytojas norės matyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)