– Kas – komisijos pagyros ar žiūrovų simpatijos – jus įkvepia labiau?

– Ko gero, svarbus abipusis palaikymas, nors žiūrovų palaikymas yra didesnis nei komisijos. Taigi jis man svarbesnis – juk komisija šiandien yra, rytoj – jau ne, o žiūrovai buvo ir liks.

– Po šokių vakaro ar koncerto grįžtate labiau pavargęs?

– Nors dainavimas atima nemažai jėgų, tačiau po šokių jaučiuosi labiau pavargęs. Čia reikia dar daugiau energijos ir ištvermės.

– Kiek laiko skiriate šokiams?

– Kiekvieną dieną po penkias valandas. Reikia prisiminti tuos šokių pagrindus, žingsnelius, nes viską jau buvau pamiršęs.

– Šokiai jums nėra naujiena?

– Ne. Vaikystėje, kai man buvo vienuolika dvylika metų, esu šokęs pramoginius, dabar sportiniais vadinamus, šokius.

– Tad į projektą jus lengvai prikalbino?

– Neilgai svarsčiau. Iš anų laikų išsaugojau kuo geriausius prisiminimus, tad norėjosi vėl pabandyti, prisiminti, be to, smagu tokiame renginyje dalyvauti. Tai puiki proga ir žiūrovams pamatyti savo mylimą atlikėją.

– Manote, kad šokiai pagerins jūsų koncertų kokybę?

– Žinoma, šokiai prisidės gerinant ir dainų programas – mano programoje yra tokių dainų, kur galima pritaikyti tam tikrus šokių elementus, be to, ir laikysena scenoje bus visai kitokia.

– Gerbėjų jums nestinga. Manote, kad šokių projekte jų įgysite dar daugiau?

– Net nežinau. Šokiai dabar rodomi net per dvi televizijas. Tačiau tikiuosi, kad mano ištikimiausi gerbėjai yra su manimi.

– Ar jau buvote supykęs ant savo partnerės Anos Kapustinos?

– Nebuvau. Ji – gabi šokėja, jau keturiolika metų atidavusi šiai veiklai. Mes esame panašūs, pagal Zodiaką – abu Vandeniai. Jei iškyla neaiškumų, viską išsiaiškiname geruoju. Aš gal labiau degtukas esu, bet dar nė karto nebuvau užsiplieskęs.

– Ką pasakytumėte tiems, kurie mano, kad turint tiek gerbėjų bepigu eiti į bet kokį konkursą?

– Vis tiek turi ruoštis, kad žmonėms galėtum parodyti, ką sugebi. Neužtenka vien dainuoti. Reikia ieškoti galimybių atskleisti daugiau savo talentų. Laimėjimas labai priklauso ir nuo situacijos, ir nuo užkulisinių dalykų. Juk būna, kad ir negabūs laimi, o tie, kurie labai stengiasi, lieka neįvertinti. Dabartinis rezultatas mane tenkina.

– Esant populiarumo viršūnėje leistis į kitus konkursus nėra per didelė rizika? O jei nepavyks ir gerbėjai liks nusivylę?..

– Nežinau. Aš labai stengiuosi gerai pasirodyti, be klaidų sušokti. Nesinori apvilti ir gerbėjų, ir savęs. Kiek treneriui ir Anai pavyks išspausti iš manęs, tiek ir bus.
– Šokiai netrukdo dainuoti?

– Kol kas pavyksta suderinti šokių ir koncertų tvarkaraštį. Šeštadieniais nekoncertuoju, o sekmadieniais būnu namuose: žiūriu televizorių, atsipalaiduoju, tiesiog ramiai leidžiu laiką.