Po praėjusios laidos, kurioje pora puikavosi lyderių trejetuke, šįkart jie surinko dar daugiau teisėjų taškų – 25 ir įkopė į pirmąją vietą. Šis emocionalus pasirodymas yra ypatingai reikšmingas ir pačiai porai, rašoma spaudos pranešime.

„Viena iš temų, kuria daug diskutavome vos susipažinę su Justu, buvo šeima – koks svarbus mums abiems yra ryšys su artimaisiais. Iškart supratau, kad sukursime prasmingų ir jautrių pasirodymų. Neseniai abu patyrėme netektis: Justas neteko senelių, aš – prosenelės ir artimo šeimos draugo. Abu žinome šį skausmą ir norėjosi jį menine forma perteikti ant parketo, taip šokį skiriant anapilin iškeliavusiems artimiesiems ir tiems, kurie šiuo metu išgyvena netektį“, – šokio idėją komentuoja dainininkė ir aktorė Kristina Radžiukynaitė.

Nors šios poros šokis atspindėjo jausmą, kaip sunku paleisti šį pasaulį paliekantį žmogų ir paversti jį prisiminimu, laidos reportaže šokių tandemas kalbėjo ne apie netektis, o apie padėką juos auginusiems žmonėms. KaYra ne tik papasakojo apie senelį, bet ir išsitatuiravo jo žodžius ant riešo.

Kristinos Radžiukynaitės tatuiruotė

„Apie tatuiruotę svarsčiau jau seniai, bet vis nesiryždavau, nes svajojau apie prasmingą užrašą, kuris man primintų teigiamą emociją, įkvėptų mane, tačiau tokio vis neatrasdavau. Visai neseniai susitikau su savo seneliu, kuris visada visur mane beprotiškai palaiko. Kaip ir kaskart jo žodžiai man buvo „Kristute, viskas bus gerai“. Jis man tai kartodavo ir kartoja kiekvieną kartą, kuomet jaučiuosi silpna ir ko nors bijau. Tą akimirką supratau, kad jau žinau, kokius žodžius noriu užsirašyti sau ant riešo“, – sako ji.

Dainininkė dalinasi, kad senelis yra vienas artimiausių jai žmonių tiek gyvenimo kelio pasirinkimų, tiek vertybių ar būdo prasme.

„Mes mąstome panašiai, abu mylim muziką, meną, knygas ir rašymą. Abu esam labai jautrūs ir empatiški. Dažnai nuvažiuoju pas jį tiesiog išsipasakoti ir išklausyti. Labai vertinu tas akimirkas“, – dalijasi atlikėja.

Kristina prisipažino, kad itin bijojo darytis šią – pirmąją – tatuiruotę, bet dabar juokauja, kad labiau skauda pešiotis antakius. KaYra užsimena, kad ateityje jos kūną gali papuošti dar daugiau simbolių, susijusių su jos artimaisiais, nes jie – atlikėjos gyvenimo prasmė. Tai įrodė ir Kristinos gimtadienio sveikinimas tėčiui tiesioginio eterio metu. Dainininkę ir dainų kūrėją į tatuiruočių saloną atlydėjęs šokių partneris Justas čia viešėjo ne pirmą kartą – jis pasakoja, kad visi šeši piešiniai, esantys ant jo kūno, yra vienas iš jo saviraiškos būdų.

Kristina Radžiukynaitė – KaYra ir jos senelis

„Aš manau, kad gyvenime viskas turėtų būti pagrįsta, turėti prasmę. Kam kažką daryti jei tai nieko nereiškia. Pasibaigus projektui pratęsiu savo istoriją ant kūno. Šįkart ji bus apie laiką“, – mano ji.

Asmeniniai išgyvenimai ir mintys apie laiko tėkmę lėmė ir KaYros bei Justo rumbos šokio garso takelio pasirinkimą.

„Šios dainos klausydavausi kai iškeliavo mano draugo tėtis. Ji man labai gražiai įprasmina amžiną meilę ir apskritai amžinybę“, – dalinasi Kristina.

Jautrumu pasižymėjusi šokių pora sutaria, kad jiems nederėtų klijuoti liūdesio ar nostalgijos etiketės – projekto metu jie pažada plačią emocijų, personažų ir istorijų amplitudę.

„Iš mūsų šiame projekte galima tikėtis visko – nuo pačių jautriausių natų iki visiškai komiškų personažų. Stengiamės, kad kiekvienas mūsų pasirodymas būtų tarsi mini spektaklis, kino filmas, su savo siužetu ir istorija. Mes abu jautrūs menui, kiekviena detalė turi būti išjausta ir apgalvota“, – pasakojo KaYra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)