Šokėjams skirtame vakarėlyje dalyvavo „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, dainininkė Monika Linkytė, modelis Jolanta Leonavičiūtė, „X Faktoriuje“ išgarsėjęs dainininkas Martynas Kavaliauskas, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė, interneto sensacija Monika Šalčiūtė, profesionalus modelis Simonas Pham'as, atlikėja Greta Lebedeva ir garsiausiu transvestitu Lietuvoje vadinamas Raulis Mammadlis-Agness.

Nepaisant to, kad tiesioginės transliacijos įtampa, nervai ir ilgos repeticijos kainavo daug jėgų ir ne vieną prakaito lašą, projekto dalyviai surado jėgų siautulingam vakarėliui. Šokėjai paskutines jėgas atidavė šėlionėms ir linksmybėms.

J. Leonavičiūtė daugiausiai laiko laiko praleido su šokėju M. Gaižausku. Pora nevengė apsikabinti, prisiglausti vienas prie kito, o šokių aikštelėje demonstravo tai, ką išmoko.

G. Lebedeva neslėpė, kad labai liudi iškritusi iš projekto. Merginą guodė ne tik jos sužadėtinis A. Kazakevičius, bet ir scenos kolegė I. Burlinskaitė, partneris A. Kandelis.

A. Landau arba R. Mammadlis daugiausiai laiko praleido šokių aikštelėje. Garsiausias Lietuvos transvetitas džiaugėsi, kad naktiniame klube sulaukė daug stipriosios lyties atstovų dėmesio. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)