„Visą laiką galvoju ne apie tai, kaip reikės šokti, bet apskritai, kaip reikės pastovėti“, - prieš pasirodymą DELFI kalbėjo G. Ivanauskas.

Paklaustas, ar turi temperatūros, Gytis patikino jog termometras parodė 39-is laipsnius.

„Man apskritai ši savaitė buvo labai įtempta, nes rengėme su Mantu Jankavičiumi vieną fetišo vakarėlį. Ir „Radijo erelių“ premjerą ruošėm, reikėjo dar ir šokti. Taip kad mane ir pričiupo liga, ryju antibiotikus“, - kalbėjo projekto dalyvis.

G. Ivanauskas sakė tikėjęsis išsisukti be vaistų, tačiau vėliau suprato, kad to padaryti jam nepavyks.

„Ant parketo būti reikia. Aišku, yra variantas, ateiti pagulėti, pastovėti, arba sušokti. Tuo metu, kai esi ant parketo, vis tiek viską pamiršti“, - atviravo Gytis.

Dar prieš pasirodymą G. Ivanauskas DELFI tvirtino tikįs sulaukti tik pačių palankiausių vertinimų. Panašu, jog tikėjimas sėkme nenuvylė nei Gyčio, nei jo partnerės Justinos, mat komisijos ir žiūrovų sprendimu, pora džiaugėsi pirmąja vieta.

Pasiteiravus, kaip jaučiasi prieš pasirodymą, Gytis patikino besijaučiąs užtikrintas.

„Dabar mes einam pilna koja, žinodami, kad šokis yra stiprus. Tikime savim, ir vienas kitu“, - kalbėjo Gytis ir tikino, jog su Justina repetavo, kiek tik buvo įmanoma.

Dauguma „Šok su manimi“ dalyvių pasibaigus transliacijai atsipalaiduoja naktiniame Vilniaus klube „Pacha“. Prie kolegų dažniausiai prisijungia ir Gytis. Paklaustas, ar ir šįkart pasibaigus šou G. Ivanauskas linksmybes tęs klube, aktorius tikino skubėsiąs namo.

„Važiuosiu „tusintis“ namie, po antklode“, - nusiminęs G. Ivanauskas.

DELFI keli Gyčio kolegos tvirtino, kad šokėją šeštadienį kankino ne tik aukšta temperatūra ir antibiotikai. Esą jis penktadienį vykusio vakarėlio metu padaugino, todėl ir jaučiasi mieguistas. Pasak Gyčio kolegų, jis yra itin atkaklus, todėl net sirgdamas ir neišsimiegojęs neieškojo pateisinimų dėl prastos savijautos ir stengėsi maksimaliai ją užmaskuoti.

„Šok su manimi“ akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją