„Repetuoti pradėjome gegužės 25-ąją, bet mūsų repetavimas kol kas – sąlyginis. Kol kas tik bandome susišokti. Mūsų ūgiai skiriasi, todėl Mildos kulnus reikės nupjauti, o man reikės aukštesnių kulnų“, – juokaudamas naujienų portalui DELFI apie naująją partnerę, aktorę Mildą Štakėnaitę, kuri daugeliui lietuvių žinoma iš serialo „Moterys meluoja geriau“, pasakojo D. Meškauskas.

Deivydas ir Milda pirmuosius išmoktus žingsnelius pademonstruos trečiadienio vakarą laisvalaikio ir pramogų centro „Forum Palace“ restorane „Terrazza“. Tuo pačiu metu „Šok su manimi“ kūrėjai specialaus vakarėlio metu pristatys ir dar tris būsimojo projekto poras.

Pasiteiravus, kokius šokius jau išmėgino, Milda neslėpė ant parketo besisukusi valso ir rumbos ritmu, o paklausti, kaip vertina vienas kitą, šokėjai sakė turį optimizmo ir tikį savo sėkme „Šok su manimi“.

„Pasibandėme, kas yra rankos, kas yra kojos. Tikimės, viskas bus gerai, žvelgiame į viską optimistiškai. Milda turi gerą koordinaciją, dailias linijas. Ji greit viską supranta, pajaučia, ko reikalauju“, – pasakojo D. Meškauskas.

Milda Štakėnaitė DELFI sakė pramoginių šokių niekada nešokusi. „Kai mokiausi akademijoje, šokome baletą, liaudiškus ir šiuolaikinius šokius, bet tik nepramoginius“, – pasakojo ji.

Paklausta, ar nesibaimina ant parketo konkuruoti su kitomis poromis bei kaip sutiko dalyvauti „Šok su manimi“, Milda neslėpė, jog jai šis projektas bus labai įdomi patirtis.

„Visi klausia apie strategiją. Tiesiog darome taip, kad patiems būtų malonu. Kiekvieną savaitę busime kitokie. Norisi nebūti vienodiems.

Milda ir Deivydas jau galvoja apie pirmąjį šokį, kurį pademonstruos TV žiūrovams rugsėjį, kuomet startuos „Šok su manimi“, tačiau prisipažino, kad kol kas jį repetavo daugiau savo mintyse nei šokių mokykloje.

Mildos ir Deivydo repeticijos akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)