Siekdama išlaikyti puikias formas ji išlieja nemažai prakaito sporto salėje.

„Mano treniruotė dažniausiai trunka 1–1,5 iki 2 val., tai priklauso nuo to, kokia ji bus. Apskritai, į sporto salę einu penkis kartus per savaitę, kiekvieną darbo dieną. Dvi dienas per savaitę užsiimu kardio treniruotėmis, vasarą kardio treniruotes mėgstu perkelti į Vingio parką, bėgioju ten“,– pasakojo mergina.

Sofio paatviravo ir apie mėgstamiausias sporto rūšis, pasirodo, švelni mergina nevengia užsidėti bokso pirštinių ir praktikuoja šį sportą.

„Viena mėgstamiausių mano sporto rūšių yra bėgimas, taip pat ir boksas, jis šiek tiek įdomesnis. Šiuo sportu užsiimu nelabai seniai, pora metų. Pirmų treniruočių metu jautiesi iš tiesų keistai, ima juokas, bet vėliau įpranti ir tampa smagu. Smagiau nei šiaip sporto salėje dirbant su treniruokliais. Tiesa, kartais skauda rankas, kadangi kūnui tai vis vien nelabai įprasta“,– pasakojo mergina.

Mitybą kartais pakoreguoja dukra

Sofio tikina, kad artėjant vasarai savo mitybą ji ima keisti. Tiesa, kartais ją pakoreguoja ir aktyvi dukrelė.

„Artėjant vasarai apriboju mitybą, šiek tiek sugriežtinu ją, atsisakau cukraus ir miltinių patiekalų. Žiemos sezonu sau leidžiu šiek tiek daugiau, vis tiek, tai yra švenčių metas, be to, kai šalta, labiau norisi kitokio maisto. Tiesa, vasaros metu į racioną kartais atkeliauja ledai“,– pasakojo ji.

Primename, kad pirmagimės, Emanuelės Valerijos, kartu su Dominyku Niūniava Sofio susilaukė 2017 metų lapkritį. Šiuo metu Sofio širdis yra laisva.

Mergina atvirauja, kad vaikelio atėjimas nesutrukdė palaikyti sporto režimo, tačiau kiek pakoregavo maitinimosi ritmą.

„Susilaukus vaikelio nebuvo sunku išlaikyti sporto ritmą, galbūt kiek sunkiau buvo su mityba. Nes ją reikia susireguliuoti, tai užima daugiau laiko. Vis tiek vakarais reikia nuvažiuoti į parduotuvę, grįžus pasigaminti maistą, o visa tai užima laiko. O dukra vakarais prašo daug dėmesio, tai nelabai yra to laiko pasigaminti, realiai dažniausiai ir užmirštu apie tai. Nes mano vaikas nėra labai ramus, labiau aktyvus“,– pasakojo ji.

Patarimas lieknėjančioms

Kiekvienai lieknėjančiai merginai Sofio patarė svarbiausią dalyką – nebadauti.

„Merginoms, kurios siekia sulieknėti, patarčiau jokiu būdu nebadauti, nes dažniausiai, kai merginos badauja, jos tam tikromis dienomis numeta svorio, o paskui priauga dvigubai. Tai yra blogiausias dalykas, nes organizmas nesupranta, kas vyksta ir paskui kaupia.

Žinoma, vandens, irgi reikia gerti, tiesa, aš tuo labai nepasižymiu, bet kiekvienam reikia išgerti bent du litrus vandens.

Lieknėjant reikėtų riboti alkoholio vartojimą, jis sulėtina procesą. Jei išgeriama, kūnas tris dienas nereaguoja ir negali numesti svorio. Taip pat linkėčiau aktyviau leisti laiką, neužkandžiauti“,– patarė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)