„Nusprendžiau, kad jai reikia naujos savininkės. Gaila, kad tokia graži suknele guli spintoje“, – DELFI prisipažino ji.

Sofio atsisveikina su vienetine ir specialiai jau siūta suknele. S-M dydžio drabužis iš viso kainavo 6 000 eurų, tačiau ją siūloma įsigyti perpus pigiau – už 3 000 eurų.

S. Gelašvili neslepia, kad parduoti vestuvinę suknelę ją pastūmėjo ir žlugusi santuoka bei noras kuo greičiau atverti naują, švarų gyvenimo lapą.

„Anksčiau planavau ją nuomoti, bet visa tai mane pastūmėjo tiesiog ją parduoti“, – sako ji ir pridūrė, kad atsisveikinti su suknele jai nebegaila.

DELFI primena, 2016-ųjų liepos 30-ąją pompastiškas vestuves sostinėje iškėlusi Sofio gražiausią gyvenimo šventę minėjo net dukart. Pirmąsyk su asmeniniu treneriu Dominyku ji tuokėsi Tbilisyje, antrąkart – tėvams priklausančiame prabangiame Vilniaus senamiesčio viešbutyje „Atrium“.

Pora augina dukrą Emą, kurios jiedu susilaukė praėjus keliems mėnesiams po vestuvių. Tai pirmoji atžala abiem sutuoktiniams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)