Panevėžyje gyvenanti P. Vaitulionienė pasipuošė juodu kelnių ir lengvos palaidinės kostiumėliu, kurį puošė įvairių atspalvių karoliai. Šviesūs aksesuarai tik dar labiau pabrėžė klasikinę eilutę.

„Pasiruošimas užtruko savaitę laiko. Simona Nainė, kuri ir kūrė kostiumėlį, yra tikrai greita kūrėja (juokiasi). Prieš savaitę ji buvo informuota, ko reikės ir sugalvojo, ką darys. Tuomet Dovilė Dagė buvo informuota, kad reikės papuošalų, o visa kita - kelios valandos makiažo meistrės Alinos kėdėje", - pasakojo žinomas vyras.

Pajauta Vaitulionienė

Anot P. Vaitulionienės, ji pati turėjo viziją, kaip turėtų atrodyti iškilmingą vakarą. Na, o kadangi pastaruoju metu moteris vis dažniau dėvi kelnes, pasirinkimas buvo aiškus. „Tai ir stilinga, ir patogu. Juoda spalva juk yra klasikinė. Nebuvo ir ilgų svarstymų“, – pasakojo ji.

Pasiteiravus, kaip ji jaučiasi šį ypatingą vakarą, stilingoji viešnia išdavė, kad jaučiasi tarsi debiutantė, kurią pristato žmonėms. „Galiausiai, tai yra labai malonus laikas su sūnumi. Žinoma, ir pasidairyti nepamiršiu“, – šypsojosi pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)