Kad ir kokios būtų mirties aplinkybės, grupės "ŠarkA" narė to priežastis žino geriausiai.

Ketvirtadienį jos vardo paskyroje socialiniame tinke "Facebook" buvo parašyta žinutė: "Vis dar negaliu patikėti, kad taip atsitiko... Jis visada liks mano širdyje".

Prie žinutės buvo įkelta nuotrauka, kurioje - aktorius apkabinęs besišypsančią savo gyvenimo draugę.

Prie šios žinutės komentaruose buvo rašomi įvairiausi komentarai - vieni jauną moterį kaltino aktoriaus apleidimu, kiti reiškė užuojautą.

Žinutė apie Vytautą Šapranauską

Kol kas nėra aišku, ar šioji paskyra socialiniame tinkle - tokrai Ievos Stasiulevičiūtės, gali būti, jog kažkas ją sukūrė dainininkei nežinant.

Su DELFI susisiekė V.Šapranausko bičiuliais prisistatę asmenys ir patikino, jog šioji paskyra tikrai neturi nieko bendro su I. Stasiulevičiūte. Anot jų, dainininkė neketina kalbėti viešai, o "Facebook" kūrėjų jau yra paprašyta šią anketą pašalinti.

Informaciją apie aktoriaus mirtį dieną patvirtino policijos pareigūnai. Šaltinių teigimu, tris dienas V.Šapranausko artimiesiems nepavyko jo pasiekti.

Ketvirtadienį V. Šapranausko sūnus Gytis buvo priverstas iškviesti avarinę tarnybą atrakinti buto duris.

Atrakinus butą, aktoriaus kūnas buvo rastas vonioje. Pirminiais duomenimis, aktorius pasikorė.

DELFI šaltinių teigimu, aktorius iš gyvenimo pasitraukė ne ketvirtadienį, tačiau tikslesnis laikas paaiškės tik atlikus ekspertizę.

Penktadienį, balandžio 19 dieną, aktoriui būtų suėję 55 metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1074)