„Delfi“ sulaukė ne vieno laiško, kuriame nurodoma, kad, nepaisant draudimų būriuotis, žinomas socialinių tinklų veikėjas, atlikėjas Deividas Bendžius penktadienio vakarą su draugais surengė kalėdinį vakarėlį. Kaip matyti nuotraukose ir vaizdo įrašuose, šventėje dalyvavo per 16 jaunų žmonių, tarp kurių ir Deivido brolis, atlikėjas ir aktorius Mantas Bendžius.

Instagramo istorijose matyti, kad temine apranga pasipuošusi kompanija puošė eglę, mėgavosi vakariene, žiūrėjo tradicinius kalėdinius filmus .

„Delfi“ šeštadienio rytą kreipėsi į D. Bendžių, kuris išsisukinėjo neva šie įrašai galėjo būti užfiksuoti anksčiau.

„Nesidalinsiu nieko, plius nebūtinai reiškiam kad mes vakar ten buvom. Tai toks komentaras iš manęs“, – sakė D. Bendžius.

Pasiteiravus, galbūt su bičiuliais prieš tai izoliavosi ir bent įsitikino, kad nė vienas iš jų neturi jokių ligos simptomų, „Delfi“ nesulaukė jokio atsakymo.

Primename, kad praėjusią parą, penktadienį, Lietuvoje nustatyti 2848 nauji COVID-19 infekcijos atvejai, ištirti 12 039 ėminiai. Nuo koronaviruso infekcijos mirė 21 žmogus, praneša Statistikos departamentas.

Iki šios dienos Lietuvoje iš viso patvirtinti 72 430 infekcijos atvejų, o bendras mirusių nuo koronaviruso asmenų skaičius šiuo metu pasiekė 611. Užsikrėtę koronavirusu, 318 žmonių mirė dėl kitų priežasčių.

Šeštadienio ryto Statistikos departamento pateiktais duomenimis, koronaviruso infekcijos sukelta liga Lietuvoje šiuo metu serga 41 225 žmonės, pasveiko – 30 277. Per praėjusią parą pasveiko 2424 asmenys.

Dėl spartaus koronaviruso plitimo lapkričio 7-ąją įvestas antrasis karantinas, kurio metu būriuotis draudžiama. Išimtys taikomos tik šeimos nariams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (613)