Rašytojas ir laidų vedėjas Andrius Užkalnis prisiminė S. Urniežiaus pasiekimus būnant valdžioje ir palinkėjo lengvos žemės ir pypkės, visad pilnos rojaus tabako.

Andrius Mamontovas papasakojo jautrią istoriją, kaip visai neseniai pasijautė palaimintas, kai S. Urniežius prieš jį nukėlė kepurę ir tokiu būdu padėkojo atlikėjui, kad sustojo ir praleido per perėją.

Miesto legendą prisiminė ir kūrybininkas Povilas Miškinis: koks keistas jausmas, kai sakai, kad žmogus nemirtingas ir jo staiga nelieka.

DELFI TV vadovas Gytis Oganauskas pasidalino prisiminimais apie tai, jog S. Urniežius kadaise mokykloje dėstė etiką ir papasakojo, ką tekdavo padaryti, norint tapti gediminaičių judėjimo nariu.

Žurnalistas Saugirdas Vaitulionis buvo garsiojo kunigaikščio kaimynas ir prisipažino jam pavydėjęs gražiausio balkono senamiestyje.

Buvusi merginų grupės "Muskat" narė Mantė Rimkevičiūtė prisiminė S. Urniežiaus vienu iš skiriamųjų bruožų tapusią dainą "Amerika" ir palinkėjo gero kelio.

Tą pačią dainą pacitavo ir "Biplan" lyderis Maksas Melmanas.

Žinomas interneto veikėjas Mykolas Kleck pasakoja iš pradžių piktinęsis kunigaikščiu Vildaugu, tačiau vėliau suprato, jog jis nėra tas, kas atrodė iš pirmo žvilgsnio.

Politikas Mantas Adomėnas pagarbą S. Urniežiui atidavė keldamas taurę už legendos atminimą.

Kiek kitokią nuomonę socialiniuose tinkluose išsakė komunikacijų specialistas Mykolas Katkus. Jo nuomone, nėra, ko šlovinti nudrengtu humanos megztiniu ir visai išvirusiu veidu, be jam įprasto patoso susitraukusio iki dėl vakarykščių išgertuvių atgailaujančio kaimo mokytojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (285)