Prieš daugiau nei metus trečią kartą išsiskyrusi V. Repčenkaitė mintis šia tema išdėstė instagrame, įrašu sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Nuo to laiko, kai pradėjau kelti savo video apie narcizus, moterys siuntė man daugybę savo istorijų, aprašytų patirčių. Šiame video labai koncentruotai sudėjau, ką dažnai girdi moterys, gyvenančios su narcizais. Ne viską, apie ką šiame video kalbu, patyriau pati, bet yra ir mano patirties fragmentų.

Psichologinis, finasinis smurtas šio tipo žmonėms – labai būdingi bruožai.

Jau ne sykį pabrėžiau savo video, kaip svarbu tapti savo padėties šeimininke ir dar kartą pakartosiu su meile: tapk savo padėties šeimininke ir perimki savo gyvenimo vairą į savo rankas. Tapk emociškai ir finansiškai nepriklausoma moterimi, nes tokia moteris su nepagarba tikrai ilgai nesitaikstys.

Žinote, labai dažnai tik išėjusios iš tokių santykių moterys atsigręžusios atgal pamato, kokia išties siaubinga buvo ta situacija, kurioje Jos buvo. Ir tada tokio vyro tipas tikrai tampa apgailėtinai „juokingas“. Kai neverda pyktis, nesinori keršto ir gali tik pasidžiaugti, kad jau esi „out” iš tokių toksiškų santykių, žinok, kad esi tikrai geroje vietoje. Bet jei dar sukasi mintys, kaip čia užkūrus pirtį skriaudikui, suprask, jog reikia ypatingo dėmesio ir švelnumo Tavo pačios būsenai, o atleidimas visų pirma reikalingas Tau pačiai, nes jam kaip buvo tas pats, ką jis darė tuo metu, taip ir dabar yra tas pats… O Tu turi pasirūpinti savimi, kad pagaliau galėtum pradeti gyventi gražiausią savo gyvenimą, kurį tikrai esi verta gyventi.

Tu esi stipri ir aš Tavimi tikiu, mieloji. Tu nesi viena. Apkabinu stipriai ir su meile“, – rašė V. Repčenkaitė.


Kiek anksčiau Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“ Violeta prisipažino vienoje iš buvusių trijų santuokų patyrusi smurtą.

„Psichologinis smurtas prasideda pamažu, jį sunku apčiuopti iš karto, tačiau jei vyras pakėlė ranką, antro karto laukti nebereikia“, – sakė Violeta.

Tačiau ji neabejojo – nei vienos jos santuokos negalima vadinti nesėkminga, nes visos trys padovanojo po vaiką.

„Reikia besąlygiškai priimti kitą žmogų ir nenorėti jo keisti, tik tada santykiai bus gražūs“, – tikino Violeta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)