Tiesa, nuosprendis per 20 dienų gali būti apskųstas aukštesnės instancijos teismui. Į nuosprendžio paskelbimą neatvyko nei K. Navickaitė, nei M. Mickevičius. Teismo salėje nepasirodė ir jų advokatai.

Į teismą K. Navickaitė kreipėsi po konflikto su Mino, kai šis buvusią draugę apliejo purvais ir išvadino barakuda. K. Navickaitė internete buvo paviešinusi sąrašą daiktų, kuriuos jam grąžinti reikalauja Mino. Iki absurdo smulkmeniškas raštas papiktino Lietuvos įžymybes: dauguma jų stojo ginti Tinos. Mino grasino paviešinti K. Navickaitę kompromituojančią medžiagą, jeigu ši jam nesumokės 400 tūkst. Lt.

Dar 2013-ųjų pavasarį teismas nusprendė atsižvelgti į K.Navickaitės-Tinos prašymą šią bylą nagrinėti uždaruose posėdžiuose. Prašymą ji pagrindė teigdama, kad viešas bylos nagrinėjimas gali sukelti žalos, taip pat ji norėjo apsaugoti asmeninio gyvenimo detales. Anksčiau byla nagrinėta viešai.

K. Navickaitė iš M. Mickevičiaus reikalavo 70 tūkst. litų ir, kad šis nutrauktų visas teisines procedūras prieš ją. Teismas taip pat bandė juos sutaikyti, tačiau bandymai sėkmingi nebuvo.

Porą metų bylą nagrinėti prireikė, nes kaskart atsirasdavo įvairių kliūčių: teismo posėdžius praleisdavo konflikto šalys, buvo bandoma dar karti performuluoti kaltinimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)