Likus kelioms minutėms iki penktos valandos vakaro dvaro teritorijoje suskambo bažnytinės giesmės, kiek vėliau - Mendelsono maršo garsai ir gausūs svečių plojimai. Taip ceremonijos dalyviai pasveikino jaunavedžius. Vėliau puotos dalyviai mėgavosi gyvo garso koncertu.

Nuotaką šiai progai, anot šaltinių, papuošė dizaineris Juozas Statkevičius. Jaunikis šiai progai pasirinko klasikinį juodą kostiumą bei peteliškę.

Į restauruotų rūmų kieme vykstančią ceremoniją viešumos vengianti pora pakvietė tik pačius artimiausius žmones ir bičiulius. Prabangiais automobiliais atvykę svečiai buvo įleidžiami pagal kruopščiai tikrinamą sąrašą. Virš teritorijos ratus suko verslininko Tautvydo Barščio sraigtasparnis, vėliau jis buvo nutupdytas dvaro prieigose. Iš jo išlipo verslininkas su baltu rožės žiedu rankoje ir patraukė ceremonijos vietos link.

Šešuolėlių dvaro teritoriją saugojo gausus būrys apsaugos darbuotojų. Pastebėję tolumoje šventės akimirkas bandančius įamžinti fotografus, apsaugininkai netruko prisistatyti – pasipylė grasinimai atimti ir sudaužyti įrangą bei pasiūlymai dingti iš rūmų teritorijos kuo greičiau.

Lino Kleizos ir Agnetos Karalevičiūtės vestuvės
Žinios apie poros sužadėtuves žiniasklaidoje pasirodė gruodžio mėnesį. Pora romantiškus santykius užmezgė 2011 m. vasario mėnesį. 

Prieš kelerius metus pora yra gyvenusi Toronte. Ten L.Kleiza atstovavo NBA komandai „Toronto Raptors”. Vėliau apsistojo Turkijoje – Linas žaidė Stambulo „Fenerbahce Ulker“ komandoje. Tačiau kitą sezoną Lietuvos krepšinio rinktinės lyderio šioje komandoje nebus. Anot turkų, su lietuviu sutartis nepratęsta.

2012 m. rugsėjo mėnesį žiniasklaidoje pasirodė spėliojimai apie A. Karalevičiūtės nėštumą. Tiesa, vėliau paaiškėjo, kad šios kalbos buvo iš piršto laužtos.

Agneta yra fotografavusis „Olialia“ mergaičių kalendoriui. Tiesa, mergina niekada nemėgo žiniasklaidos dėmesio ir interviu duodavo labai retai. Šviesiaplaukė L. Kleizos išrinktoji atpažįstama tapo po to, kai vienoje reklamoje įkūnijo tautiniu kostiumu pasipuošusią lietuvaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (988)