Dvare vyko ne tik vestuvių ceremonija, bet ir pati šventė. Tiesa, nei patys jaunavedžiai, nei susirinkę svečiai nepanoro pozuoti susirinkusiems fotografams. Keli poros artimieji, saugodami šventės privatumą, griežtesniu tonu net paliepė laikytis atokiau ir visiškai susilaikyti nuo fotografijų.

Nors šeštadienį dainininkė, kuri ištekėjo trečiąjį kartą ir vilkėjo raudonos spalvos suknelę, nebuvo nusiteikusi žiniasklaidos dėmesiui, socialiniame tinkle ji pasidalino savo ir sutuoktinio rankų nuotrauka. Abiejų bevardžius pirštus puošė auksiniai žiedai. „Ačiū visiems!“, – šeštadienio vakarą feisbuke dėkojo ji.

A. Petravičienė apie būsimas vestuves praėjusių metų rugsėjo 30-ąją pranešė pati, taip pat pasidalindama nuotrauka socialiniame tinkle su išraiškingu žiedu.

Kiek anksčiau dainininkė DELFI pasakojo apie savo mįslingą mylimąjį, kuris nusipelnė jos rankos.

Praėjusių metų pabaigoje Agnė teigė, kad ji ir jos mylimasis puikiai sutaria, o jų santykiai – idealūs.

Agnė Petravičienė

Maždaug tuo pačiu metu Agnė LNK laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo apie savo būsimą vyrą. „Pirma, jis, kaip ir aš skorpionas, antra, išsilavinęs ir kultūringas žmogus, trečia – LED apšvietimo magnatas, generalinis direktorius, visiems baronams nušluostęs nosį... Net trys pliusai...“, – tikino ji.

Tuo metu koketuodama vestuvinių suknelių salone pusiau juokais, pusiau rimtai į kamerą Agnė sakė, kad tekės už to, kuris atneš jai salone tuomet surastą batelį.

Dainininkė, neslėpdama įspūdingo žiedo ant dešinės rankos bevardžio piršto, pasakojo, kad su ja mėgstantis pokštauti gyvenimas ir šįkart iškrėtė pokštą, kai ji ėmėsi planuoti jau trečią santuoką.

Vyrą, kuriam pasakė tvirtą „taip“, ji sutiko lėktuve, skrydžio iš Vokietijos metu.

Agnė Petravičienė

Dainininkė prisipažįsta, kad nors džiugiomis naujienomis dalintis visada malonu, ji bijo. „Laimė, kaip ir pinigai – mėgsta tylą“, – yra sakiusi Agnė.

Du kartus jau išsiskyrusi ir sūnų užauginusi moteris iki šiol nė vienoje laidoje nėra pristačiusi savo dabar jau buvusių sutuoktinių ir taip pat vengė kalbėti apie buvusias santuokas bei sūnų, to nenorėtų daryti ir ateityje. Tiesa, kalbas apie tai, jog naujasis jos gyvenimo vyras yra ne tik vyresnis, tačiau ir pasiturintis ji taip pat vadina laužtomis iš piršto ir turtų nesureikšmina.

„Gali būti labai turtingas žmogus, tačiau jo vidus toks nebus. Ne tai svarbu ir nereikia dabar manyti, kad kažkas apmokėjo mano albumo leidybą ar padeda finansiškai. Esu savarankiška moteris“, – yra kalbėjusi Agnė.

Dainininkė anksčiau teigė, kad su būsimu vyru būtinai pasirašys priešvedybinę sutartį, ginančią abiejų pusių interesus, o ypač – jos. „Antroji santuoka ir teismai vykę tuomet, kai vyras atgulė į ligos patalą, tapo karčia pamoka, kurią puikiai išmokau“, – sakė Agnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)