"Mūsų vestuvės vyko Molėtų rajone, prie Gilužio ežero. Šventėje dalyvavo apie 50 žmonių. Būčiau norėjęs sukviesti dar daugiau svečių, tačiau jų tiek daug, kad tiesiog nepavyko. Tuoktuvių ceremonijoje dalyvavo artimiausi mūsų draugai, kuriuos sudaro visa "grietinėlė" ir žinomi veidai", - šypsosi Ligitas.

Paklaustas, ar vestuvės buvo tikros, lietuviškos ir storos, Ligitas Kernagis atvirauja. "Vestuvės buvo labai figūringos - nei storos, nei plonos. Kadangi mūsų piršliai atvyko iš Moldavijos, norėjosi jiems parodyti ir gražiausias lietuviškas tradicijas, kuriomis gali didžiuotis mūsų tauta."

"Vestuvių šventės organizavimas buvo patikėtas mano žmonai Neringai. Ji rūpinosi viskuo - ir data, ir vestuvių vieta, ir visais kitais niuansais. Dalyvavau daugelyje vestuvių - buvau ir vedėju, ir pabroliu, tačiau šios buvo pačios nuostabiausios! Turbūt todėl, kad mano", - juokiasi Ligitas ir priduria skiriantis gražiausius komplimentus savo žmonai už tai, kad jai pavyko suorganizuoti itin įsimintiną ir jaukią šventę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)