Penkiasdešimtmetės I. Dapkūnaitės sutuoktiniu tapo 38 metų verslininkas. Apie savo asmeninį gyvenimą pasakoti nelinkusi aktorė šios naujienos nepaneigė.

Santuokos ceremonija įvyko Didžiojoje Britanijoje, perduoda „7 dnei“. Apie naujai iškeptą sutuoktinį žinoma labai mažai. Kalbama, kad jis, kaip ir Ingeborga, kilęs iš Baltijos šalių, tačiau pakankamai ilgai gyvena užsienyje.

Leidinys primena, kad I. Dapkūnaitė ilgai buvo viena, nors bulvarinė žiniasklaida aprašė ne vieną jos romaną. Iš pradžių pasigirdo gandai apie jos gana intymius santykius su dailiojo čiuožimo treneriu Aleksandru Žulinu. Vėliau ji neva užmezgė romaną su garsiu režisieriumi Emiru Kusturica.

Iš tikrųjų I. Dapkūnaitė 2009 metais išsiskyrė su savo antruoju vyru, anglų režisieriumi Simonu Stokesu. Pora kartu nugyveno dešimt metų.

Sutuoktiniai išsiskyrė tyliai, be skandalų ir abipusių įžeidinėjimų.

„Santuoka su Simonu Stokesu – dabar jau praeityje likusi istorija, aš neprisimenu ir nenoriu daugiau apie tai kalbėti“, - kažkada pareiškė I. Dapkūnaitė.

Pirmuoju Ingeborgos vyru tapo jos kolega Arūnas Sakalauskas, su kuriuo ji mokėsi tame pačiame konservatorijos kurse. Dabar jis yra vienas garsiausių Lietuvos aktorių ir televizijos laidų vedėjų. Įdomu tai, kad išsiskyręs su garsia aktore jis gyveno su buvusios žmonos bendrapavarde Jolanta Dapkūnaite.

Su I. Dapkūnaite A. Sakalauskas palaiko draugiškus santykius, tačiau kalbėti apie ją, kaip apie buvusią žmoną, atsisako.

„Mes seniai susitarėme vienas apie kitą neišsiplėsti“, - pareiškė jis.

Tačiau kaip apie buvusią kursiokę ir draugę aktorius pasakė: „Ji visada buvo betarpiška, labai linksma ir aš net neprisimenu, kad ji ant ko nors pyktų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (411)