Gandai, kad žinomi fotografai vienas kitam prisiekė meilėje, sklido nuo pat egzotiškos kelionės Meksikoje, į kurią pora leidosi dviese. Socialiniuose tinkluose aktyvūs vyrai dalijosi šiltomis akimirkomis, kurios ne vienam gerbėjui atrodė tarsi romantiškas medaus mėnuo.

Pasirodo, toks įspūdis visai nebuvo tolimas. „Delfi TV“ laidoje „Nepatogūs klausimai“ apsilankęs bene populiariausias vestuvių fotografas šalyje – L. Gricius – dalijosi ne tik darbo, bet ir asmeninio gyvenimo užkulisiais.

Lukas Gricius ir Naglis Bierancas

Paskutinėse išskirtinio interviu minutėse L. Griciaus buvo pasiteirauta, ar tiesa, kad jis ir jo mylimasis N. Bierancas yra susituokę. Tokio tiesaus klausimo sulaukęs fotografas nusišypsojo ir nutarė to neslėpti.

Blemba... Tiesa, – nusijuokė pašnekovas. – Tiesa. Taip, esame apsiženiję Meksikoje.“

Kol kas oficialių žiedų šiai santuokai įprasminti pora neturi, tačiau šiltus jausmus vienas kitam simbolizuojantys papuošalai jų rankas puošia jau iš anksčiau.

Sutuoktinių statusu L. Gricius ir N. Bierancas džiaugiasi nuo 2021 metų gegužės mėnesio.

„Daugiau negaliu pasakoti, nes susitarėme, kad visa tai pasakosime kartu“, – nusikvatojo laidos svečias.

Lukas Gricius, Naglis Bierancas

Laidos vedėjas Rolandas Mackevičius pasinaudojo proga ir Luką bei Naglį pasveikino su jų nauju reikšmingu gyvenimo etapu.

„Ačiū. Bet tu jau tai žinojai seniai. Apsimetinėji“, – linksmai juokdamasis išdavė L. Gricius.

Tuo pačiu garsus fotografas pridūrė, kad faktą apie vestuves iki šiol žinojo tik jų artimiausias žmonių ratas.

„Sakėme draugams, bet viešai dar to nesakėme“, – paaiškino jis.

Ateityje pora planuoja iškelti vestuvių šventę ir Lietuvoje.

„Tikrai kažkaip norisi tai atšvęsti. Baliaus norime, draugai irgi, manau“, – juokėsi pašnekovas.

Visą interviu su L. Griciumi žiūrėti jau gali „Delfi Plius“ prenumeratoriai, o viešai laidos įrašas bus pasiekiamas šį sekmadienį vakare.

Natalijos Bunkės vestuvės

Saldus bučinys TV eteryje

Paskutinį kartą didelio dėmesio pora susilaukė Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusių M.A.M.A apdovanojimų metu. Tuomet pora scenoje pasirodė itin romantiškai nusiteikę ir netikėtai pasibučiavo.

Tiesa, prieš tai padarydami tiesioginiame eteryje Metų atlikėjo apdovanojimą Justinui Jaručiui įteikę įsimylėjėliai pasiuntė žinutę tėvams ir visai Lietuvai.

„Noriu pasinaudoti proga ir perduoti didžiausiu linkėjimus visiems tiems, kurie vis dar nesugeba savo vaikams paaiškinti, kas yra meilė“, – tarė Naglis ir pabučiavo partnerį ilgu bučiniu.

„O dabar galite pabandyti tai padaryti dar kartelį“, – kiek vėliau sakė jis.

Tiesa, TV žiūrovai pamatė tik dalį bučinio – netrukus kameros buvo nukreiptos į žiūrovus. Toks sprendimas, o gal visai netyčinė reakcija greitai įplieskė diskusijas socialiniuose tinkluose. Ne vienas internautas klausė, kodėl vis dar vyrauja problema parodyti LGBTQ+ bendruomenei priklausančios poros bučinį.

Visgi vėliau paaiškinta, kad kamerų nusukimas įvyko netyčia, mat poros bučinys įvyko ekspromtu.

„Scenarijuje tai nebuvo numatyta, todėl transliacijos režisierius negalėjo šiam epizodui deramai pasiruošti. Tačiau bučinys buvo parodytas TV eteryje, iškart po to parodyta ir publikos reakcija į jį. Ypač džiaugiamės, kad tai buvo pozityvi reakcija. Jei prieš 7 metus vien pasirodęs ant scenos LGL vadovas girdėjo švilpimą, tai šįkart ant jos užlipusi pora sulaukė karšto salės palaikymo, vėliau persikėlusio ir į socialinius tinklus. Todėl tik sveikiname laisvėjančią ir tolerancijos ribas plečiančią visuomenę. Ir tikrai prisidėsime prie birželį sostinėje vyksiančių „Baltic Pride“ renginių“, – teigė organizatoriai.

Pora oficialiai savo jausmus patvirtino viršeliu

Tai, kad L. Gricius ir N. Bierancas yra pora, tapo aišku nuo 2021 metų. Tuomet apie jų jausmus žinojo artimiausia aplinka bei ištikimiausi sekėjai. Oficialiai ši žinia įtvirtinta, kai jiedu sublizgėjo ant žurnalo viršelio.

Rožinėje spalvoje paskendęs žurnalo „L'Officiel Lithuania“ viršelis tapo viešu prisipažinimu, kad Naglio ir Luko draugystė virto meile. Abu vyrai socialiniuose tinkluose džiaugiasi savo meile, dalijasi romantiškomis akimirkomis drauge ir apie tai nebijo kalbėti garsiai.


„Mūsų meilė nemėgsta tylos, ji mėgsta roką, metalą ir kebabus!“ – skelbė leidinio viršelio citata.

Luko ir Naglio ryšys – patvirtintas laiko. Juodu saisto daugiau nei 10 metų trunkanti draugystė, kuri virto ir partneryste.

L. Gricius šiuo metu laikomas vienu sėkmingiausių fotografų Lietuvoje, jo talento pageidaujama ne tik mados fotosesijose, bet ir privačioje šventėse, pavyzdžiui, vestuvėse.

N. Bierancas – taip pat žinomas fotografas, tačiau pastaruoju metu jo veikla labiau pastebima socialiniuose tinkluose. Jis – vienas sėkmingiausių influencerių šalyje. Be viso to, Naglis gali pasigirti choreografo, šokėjo specialybe.

Naglis Bierancas, Lukas Gricius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)