Kaip skelbia starhit.ru, jaunavedžiai prašmatnių vestuvių nekėlė.

Pasak vietos žurnalistų, aktorė ir jos išrinktasis tyliai susituokė privačioje ceremonijoje, o po to surengė kuklią vakarienę.

Santykiai tarp A. Ditkovskytės ir „Lucky Group“ restoranų tinklo bendrasavininko B. Pančenkos tapo žinomi šių metų vasarį. Nors tuo metu įsimylėjėliai susitikinėjo jau kelis mėnesius, jiedu savo romaną slėpė.

Po to, kai informacija pasirodė spaudoje, Agnija ir Bogdanas netapo atviresni. Štai kodėl niekas net nežinojo apie jų vestuves. Pasak žiniasklaidos atstovų, įsimylėjėliai susituokė birželį.


Vienoje iš Maskvos metrikacijos įstaigų vyru ir žmona tapusi pora po priesaikos savo meilę švęsti nuvyko į restoraną, kur jų laukė tik artimųjų kompanija.

Aktorė anksčiau buvo ištekėjusi už Aleksejaus Čadovo. Įsimylėjėliai kartu buvo maždaug devynerius metus, periodiškai tai išsiskirdami, tai vėl atnaujindami savo santykius.

2015 m. gegužės mėnesį jie paskelbė oficialias skyrybas. Tuo pat metu buvę sutuoktiniai susitarė dėl bendros sūnaus globos.

2017 m. pasirodė žinia, kad aktorė antrą kartą tapo mama. Ji iki šiol slepia vaiko tėvo vardą. Žvaigždė taip pat nenori komentuoti žinių apie savo vestuves, kadangi jos asmeninis gyvenimas visada buvo paslaptimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)