Apie pokyčius Monique pranešė socialiniame tinkle „Instagram” – pasidalino nuotraukomis, kuriose atrodo neatpažįstamai.

Atlikėja Monika Pundziūtė-Monique nustebino išvaizdos pokyčiais

Po įrašu pasipylė bičiulių bei gerbėjų komentarai – jie gyrė naująją Monikos šukuoseną, neslėpė teigiamų emocijų ir rašė, kad ši spalva atlikėjai labai tinka.

Atlikėja Monika Pundziūtė-Monique nustebino išvaizdos pokyčiais

Kiek anksčiau Monique Delfi yra sakiusi, jog plaukų pokyčiai yra visiškai susiję su jos muzikine veikla.

„Kai aš sugalvoju kažką visiškai kitokio muzikoje, tai ir plaukai natūraliai keičiasi“, – kalbėjo atlikėja.

Nemažai plaukų atspalvių jau išbandžiusi mergina teigė nebijanti pokyčių, atvirkščiai – būnant grožio salone jai kyla malonūs šiurpuliukai.

„Pokyčių nebijau, atvirkščiai – sėdint kėdėje atsiranda šioks toks adrenalinas. Man nebaisu, kad netiks, nes tai yra tik plaukai. Visą laiką tą sakau. Juos galima laisvai pakeisti“, – įsitikinusi žinoma atlikėja.

Atlikėja neslėpė, jog yra buvę ir tokių situaciją, kai plaukai buvo itin nualinti, todėl Monika jiems skiria ypatingą dėmesį.

„Po plaukų dažymo mėlyna spalva teko kirpti plaukus trumpai. Tačiau dabar tinkamai juos prižiūriu, problemų tikrai nekyla“, – pasakojo M. Pundziūtė-Monique.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)