Dabar Simona ir Matas jau skiriasi oficialiai. Skyrybų byla pasiekė Vilniaus miesto apylinkės teismą. Skyrybų posėdis vyks kovo 6 dieną dėl santuokos nutraukimo. Pora kartu išbuvo apie 13 metų.

Neseniai į Delfi kreipėsi skaitytojai, kurie tikino matę S. Burbaitę skrendančią atostogauti su kitu žinomu Lietuvoje vyru. Žurnalistams šios žinios moteris nepatvirtino.

Delfi primena, kad Su 33-ejų išrinktuoju, informacinių technologijų įmonės vadovu Matu Kolpertu Simona susituokė vasarai skaičiuojant paskutiniąsias kalendorines dienas rugpjūčio pabaigoje, bažnyčioje Palangoje.

Stebint artimiausiems šeimos nariams ir draugams, meilę vienas kitam pora prisiekė po beveik 13-os metų draugystės.

Priešingai nei daugelio kitų garsių žmonių, apie Simonos ir Mato vestuves žinojo tik artimiausi šeimos nariai ir draugai. Apie tai nerašė spauda, o žurnalistai, kaip įprasta, nuo ankstaus ryto nesibūriavo prie bažnyčios laukdami jaunųjų.

Šventei S.Burbaitė pasirinko elegantišką baltą nuotakos suknelę, kurią kūrė mados namų „Más 924“ dizainerė Monika Kazakevičiūtė. S.Burbaitė šukuoseną patikėjo savo ilgamečiam plaukų stilistui Mantui Tautvaišai, o nuotakos makiažu pasirūpino Neringa Čukinienė.

Pora susižadėjo 2020-ųjų vasarį egzotiškos kelionės po Balį metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)