Paplušėti pasiryžo „Lietuvos balso" dalyvė Berta Timinskaitė, kuri viešai pažadėjo atsikratyti kelių kilogramų. Viena pirmųjų į treniruočių salę žengė Veronika Gordijevskaja. Brolio iniciatyvą palaikė Šarūno sesuo Kotryna Kirdeikytė. Kiek vėluodamos į akademiją atskubėjo dainininkės Baiba Skurstene ir Urtė Šilagalytė, bet šokti kartu su kitomis damomis kategoriškai atsisakė. „Mes su džinsais", - paaiškino ir įsitaisė žiūrovių gretose.

„Maniau su savo plika galva esu niekam nebeįdomus. Vakar buvau kaime, tai mama išpeikė mano šukuoseną. Sakė ne mano sūnus", - susirinkusiųjų dėmesiu nustebintas sveikinimo kalbą pradėjo vakaro iniciatorius.

Į treniruotę žadėjo atvykti ir dainininkė ir vokalo mokytoja Rosita Čivilytė, tačiau dėl bute montuojamų langų pasportuoti nespėjo. Jos duktė Agneta, taip pat turėjusi sudalyvauti renginyje, taip pat neatvyko, nes, kaip sakė Gediminas Jaunius, netikėtai pasitempė koją.

G. Jaunius į treniruotę atvyko pasižiūrėti, kaip judėti sekasi kelioms jo bendradarbėms.

Naujienų portale DELFI - akimirkos iš treniruotės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)