"Baigiantis treniruotei sugalvojau padaryti dar vieną šuolį nuo tramplino, nes reikėjo ištaisyti kojų padėtį, - DELFI portalui pasakojo D. Petrikauskas. - Užlipau greitai laipteliais ant 5 metru tramplino, skubėjau šokti. Labai norėjau kojų padėtį ištaisyti paskutiniu šuoliu, bet, ko gero, galvodamas apie kojas šiek tiek atpalaidavau rankas. Išlipęsiš baseino nebegalėjau pakelti rankos."

Vaikinui skubiai teko važiuoti į ligoninę. Gydytojai konstatavo liūdną diagnozę - D. Petrikauskui plyšo peties sausgyslės.

"Juokinga kam ir pasakyti, kur patyriau traumą - per kovas jų išvengdavau, o šokdamas į vandenį patyriau", - negalėjo patikėti sportininkas, kuriam medikai liepė atsisveikinti su vandens sportu.

Tačiau geležinę valią demonstruojantis D. Petrikauskas prisipažino, jog pirmadienį vėl pradės treniruotis.

"Pradžioje bandysiu treniruotis nekeldamas rankų. Nors viena ir taip nepasikelia... - sakė jis. - Po savaitės mėginsiu treniruotis ir su rankomis."

Darius Petrikauskas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)