„Mergaitė susidūrė su idiotu ir viskas. Pasaulis durnių pilnas, o žmogus neadekvatus ir jam reikia medikų pagalbos. Ką jo buvusios moterys man šnekėjo, tai va viskas ir pildosi“, – pokalbį pradėjo įpykusi V. Katunskytė.

Moteris atskleidė, kad T. Bagdonavičių tėra mačiusi tik kartą, tačiau jis jai iškart nepatiko, o netrukus Vitalijai ėmė skambinti ir buvusios vyro žmonos, kurios ragino moteris atsimerkti ir nutraukti ryšius su T. Bagdonavičiumi. Vyras esą nė nemoka joms priklausančių alimentų. „Pasirodo, kad jis turėjo 5 moteris ir turi 6 vaikus.

Iš pradžių melavo, kad yra du vaikai, vėliau, kad yra trys, galiausiai prisipažino, kad keturi, o paaiškėjo, kad šeši. Tai, įsivaizduokite, man pradėjo jos visos skambinti ir prašė atsimerkti. Vieną moterų jis paliko, kai ji buvo 6 mėnesius nėščia, kitą – kuomet laukėsi 8 mėnesį, kitai iš „zakso“ pabėgo... Beprotis jis“, – kalbėjo V. Katunskytė.

Pasak moters, Monika nė nežinojo, kad vyras – vedęs: „Jis sakė, kad yra laisvas, o po to ta žmona išlindo. Dabar puolė atgal prie tos buvusios žmonos, o ji jo nepriėmė. Galiausiai ji Monikai parašė gražią žinutę, kur prašė atleidimo ir pripažino, kad buvo neteisi bei džiaugėsi, kad likimas taip susiklostė ir leido pamatyti, koks žmogus buvo šalia. Ji sakė, kad labai pergyvena ir prašė nelaikyti pykčio.“

V. Katunskytė pasakojo, kad būdama mama labai išgyvena, o tokia situacija – išties nemaloni: „Jis grasina, kad skambins į televiziją ir papasakos, kokia Monika iš tiesų yra. Bet kokia ta Monika? Ar ji ką apvogė, ar ką padarė? Man tai kelia juoką. Jis sakė, kad ir mano populiarumas „per užpakalį“ ir „per prodiuserius“.

Monika Katunskytė

Ar aš jau tokios gražios figūros? Ar čia jau tiems prodiuseriams sena baisi „baba“ įdomi temptis į lovą? Visą laiką buvau gerbiama Lietuvoje, jei būtų kokių nesąmonių, tai žurnalistai jau seniai būtų iškasę. Per talentą ir kančias 20 metų ėjau į populiarumą. Prodiuseriams tokių „babų“ nereikia, jie tempiasi į lovą jaunas, gražias moteris.“

Pasirodo, kad įsimylėjėlių istorija apkarto tuomet, kai už kartu atliekamus koncertus T. Bagdonavičius atsisakė duoti M. Katunskytei jos dalį uždarbio. Vyras pirko aparatūrą rengiamiems pasirodymams, įvairią kitą techniką. „Monika kartą grįžo ir paklausiau, kaip su pinigais, ar ką parsivežė, o ji pradėjo verkti, kad viską jam atidavė naujai aparatūrai ir kameroms pirkti.

Monika juo pasitikėjo ir dėl tos gerovės ir ateities, kad dainos gerai skambėtų, tai ir nudegė. O tuomet aš įsikišau, ėmiau prašyti jo pinigų, tai jis ėmė ją dergti, kad ji per savo koncertus nieko nedainavo, vos ne girta voliojosi. Man vienos kavinės savininkas, kur jie dainavo, sakė, kad nieko blogo apie Moniką negali pasakyti, o girtos jos nė nėra matęs. Ir atsiuntė man ir filmuotą medžiagą, kur viskas gražiausiai vyksta koncerte“, – pasakojo Vitalija.

Moteris teigė suprantanti, kad į techniką reikia investuoti, tačiau tai neturėtų pasiglemžti viso dukros uždarbio. „Suprantu, kad mikrofonams ir aparatūrai galima iš vieno ar dviejų koncertų „susimesti“, bet ne tris mėnesius kiekvieną savaitgalį dainuoti ir visus pinigus jam atiduoti.

Vitalija Katunskytė

Kai paprašė pinigų, tai prasidėjo ir visi piktumai, jis negali susitaikyti. Bet tai ką, ji už metalo gabalą dainuoja? Jis – eilinis muzikantėlis, kuris negali susitaikyti su tuo, kad nuo jo pabėgo višta, dedanti auksinius kiaušinius. Vidutiniškas muzikantas, kuriam didžioji scena dar nematyta, gal žmogus taip piarą darosi, gal nori išgarsėti. Jis gaudavo 100 svarų, o su Monika – net iki 1000.“

V. Katunskytė pasakojo perspėjusi dukrą, kad ši bėgtų nuo T. Bagdonavičiaus: „Jis man nepatiko – žmogus su kauke, bet jis prie jos tarsi prisvilo. Bet kur neprisvils. Monika išvaizdi, graži moteris, gerbėjai sukasi apie ją, o ji ir patikėjo juo, kad dainuos, aparatūrą susipirks ir viskas jiems gražiai klostėsi, bet visas negražumas buvo, kad jis tų pinigų jai nedavė. Sakiau jai, kad ateičiai reikia geresnės aparatūros, bet negalima tiek laiko dainuoti ir atiduoti jam visus pinigus. Ji ir vaikam pinigus juk siuntė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (292)