Įvertinti naują vietą ir paragauti dar neatrastų skonių, susirinko būrys Dominyko ir Roko draugų bei kolegų. Tarp jų – Vilmantas Marcinkevičius su šeima, Orijus Gasanovas, Povilas Miškinis-Eidukonis, Agnė Pačekajė, Tomas Kauneckas ir kiti.

„Šiaurės Keulė“ stebina ne tik virtuve, bet ir interjeru. Rožinėje spalvoje paskendo mokykliniai suolai, šiukšliadėžės, televizoriai, kėdės ir daugybė kitų elementų.

Skandalingieji ir savo nuomonę, kuri dažnai daugeliui nepatinka, viešai ir garsiai sakantys vyrai naują restoraną papuošė įspūdingu piešiniu. Tai gatvės meno kūrinys, veikiau primenantis protestą. Be abejonės, šis piešinys, kuriame kontraversiškai pavaizduotas Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas, privers aiktelėti.

„Mums sekasi, kai rizikuojame“, – juokėsi Dominykas. Kiek daugiau nei prieš metus jis su bendraminčiu Roku atvėrė pirmojo restorano duris. Tąkart vyrai dar galvojo, kad šią veiklą suderins su savo darbais, tačiau greitai ją metė ir visą savo laiką bei visas jėgas skyrė verslui.

Visa tai, ką restorane matys lankytojai, pačių vyrų fantazijos vaisius. „Tai savotiškas protestas prieš tai, kas vyksta Šiaurės Korėjoje. Ir ne tik. Net ir stalus rinkomės tokius, o ne įprastus, kad žmonės, sėdėdami vienas į kitą nugaromis, labiau suprastų tai, kas vyksta“, – pasakojo Dominykas, kurio restorane žmonės bus kviečiami valgyti sėdėdami prie rožine spalva nudažytų mokyklinių suolų.

Savo maisto kainas vyrukai vadina prieinamomis. Anot jų, jie siekia užsidirbti ne „nuplėšdami kiek įmanoma nuo vieno kliento, o pritraukdami minias“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)