Kvina ir Vipas - Nikolajaus ir Agnės Nadieždos Zobovų augintiniai. Kaip juokavo A.N.Zobovienė, dabar ji jiems - kaip mama. Kadangi meškiukai jau ūgtelėję, tai leidžia išsimiegoti po šešias valandas per parą, tačiau maitinti iš buteliuko reikia kas kelias valandas. Taip pat - nepamiršti pamasažuoti pilvukų.

Užaugę meškiukai bus naujo cirko Kaune artistai ir atliks triukus, neperžengiančius galimybių ribų - taip patikino M-1 studijoje viešėję cirko artistai. Meškinai svers nuo 250 iki 400 kilogramų. Vienas iš triukų, kurio mokysis - važiavimas dviračiu, kas, pasak cirko artistų, meškoms yra paprasčiau, nei atrodo iš šalies, mat jų koordinacija ypatinga. Važiuoti dviračiu meškinai mokomi treniruoklių pagalba - iš pradžių jiems parodoma, kaip jie turi minti pedalus, o paskui meškos bando jau pačios.

Kaip pasakojo N. Zobovas, tokio amžiaus meškiukai jau galėtų kaip reikiant krimstelėti, tačiau tai nei kiek neįbaugino gyvūnus mėgstančios Skaivos, kuri mielai davė vienam iš meškiukų pakramtyti pirštą.

Prie mikrofono įsitaisė ir patys meškiukai, tiesioginiame eteryje klausytojai išgirdo specifinį aštuonis kilogramus sveriančių mažylių skleidžiamą garsą. Tai galite pamatyti specialiame DELFI video reportaže.

Išvyka į Vilniuje įsikūrusį radiją buvo pirmoji meškiukų kelionė, o balandžio viduryje jie pirmą kart pasirodys cirko pasirodyme. Tiesa, triukų dar neatliks, tik prisistatys gerbėjams.

Meškiukai radijo stotyje M-1:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)