Laida “Kodas N-97”, kurioje susijungs populiarus TV realybės šou žanras ir šiuolaikinės technologijos bei sparčiai populiarėjanti „Youtube“ kultūra, bus rodoma visą vasarą kiekvieną darbo dieną.

Realybės šou projekte “Kodas N-97” dalyvaus 10 asmenų. Laidos herojais taps ne tik pagal anketas atrinkti originalumu ir kūrybiškumu pasižymintys žmonės, bet ir Lietuvos garsenybės – aktoriai, dainininkai, pramogų pasaulio atstovai ir visuomenės numylėtiniai.

“Kodas N-97” dalyviais jau sutiko būti Leonardas Pobedonoscevas, Greta Šapkaitė, Martynas Tyla ir Alanas Chošnau. Naujausias technologijas ir realybės šou žanrą sujungsiančią laidą ves radijo ir TV laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė.

Laidos “Kodas N-97” herojai kiekvieną dieną mobiliuoju telefonu kurs savo dienoraštį ir trumpas, smagias bei netikėtas istorijas pagal laidos kūrybinės grupės pateiktas temas.

Kiekvieną darbo dieną per „Lietuvos ryto televiziją“ bus rodomi visų 10 herojų dienoraščiai. Laidos “Kodas N-97” žiūrovai galės balsuoti SMS žinutėmis už labiausiai patikusį filmuotą pasakojimą. Mažiausiai simpatijų surinkęs autorius iškris iš žaidimo, o jį pakeis naujas dalyvis.

Ilgiausiai žaidime išlikęs kūrėjas sezono pabaigoje laimės kol kas paslaptyje laikomą prizą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją