Influencerė neslėpė, kad nors ji ir jos antroji pusė persirgo koronavirusu, pastarieji įvykiai Lietuvoje ją paskatino veikti.

„Nors turiu vis dar galiojantį galimybių pasą, nes persirgau COVID-19, stebint šių dienų aktualijas iš šalies tiesiog pagalvojau, kad noriu pasiskiepyti kuo greičiau ir galbūt kažkam pabūti paskatinimu/paraginimu padaryti tą patį.

Buvom su Dominyku vieninteliai giminėje dar nepasiskiepiję, nes šviežiausiai prasirgome, tai labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad šiandien tai pagaliau padarėme!“ – socialiniuose tinkluose skelbė K. Meschino.

Garsio poros žingsnį sveikino ne tik žinomi bičiuliai ar artimieji, paramą išreiškė ir Sveikatos apsaugos ministerija (SAM).

„Nuo COVID-19 pasiskiepyti gali ir šia liga persirgę asmenys. Moksliniai tyrimai parodė, kad organizmui jau susidūrus su koronavirusu vienos vakcinos dozės pakanka susiformuoti pilnam imunitetui. Vis dėlto, Jums pageidavus, sudaroma galimybė pasiskiepyti ir antrąją vakcinos doze (nebent skiepijatės „Janssen“ vakcina, kurios pilnai vakcinacijai užtenka vienos dozės). Registruotis kviečiame www.koronastop.lt arba Karštąja linija 1808“, – K. Meschino įrašo komentaruose skelbė SAM.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)