Jaučiasi laimingas

Dar praėjusių metų gruodį duodamas interviu „Klubui“ Marius negailėjo liaupsių savo mylimajai Simonai. Mergina jau buvo išsiveržusi į „Kelio į žvaigždes 2“ lyderių penketuką, o Marius mielai pasakojo apie jų meilės istoriją ir ateities planus. Tuomet jau buvo praėję metai nuo poros sužadėtuvių, o vienas kitą net be santuokos sakramento Marius ir Simona vadino vyru ir žmona.

Rodos, spaudoje įamžinti jausmai gyvi ilgai nebūna – S. Čėsnaitė prieš keletą mėnesių persikraustė į Vilnių, Marius liko Kaune. Nors daugeliui tikriausiai atrodo, kad šiuo metu grupės N.E.O. narys turėtų būti itin sukrėstas, M. Kiltinavičius į viską reaguoja kitaip.

„Aš apskritai gerai jaučiuosi bet kokioje situacijoje. Nežinau, kaip tai paaiškinti – gyvenu gerai, esu laimingas žmogus. Žinoma, gaila, kad dabar šalia nėra Simonos, bet yra, kaip yra“, – gerdamas žaliąją arbatą ramiai kalbėjo Marius.

Suvedė krepšinis

M. Kiltinavičius Kaune garsėja ne tik kaip vaikinų grupės narys, bet ir kaip geras vaikų krepšinio treneris. Šiuo metu jis treniruoja 14-mečius krepšinio klube „Tornado“, o prieš keletą savaičių grįžo iš turnyro Estijoje, kur jo treniruojama komanda užėmė pirmąją vietą.

Krepšinis ir supažindino Marių ir Simoną. Baigęs mokyklą perspektyvus krepšininkas M. Kiltinavičius išvyko į Šilutę, kur profesionaliai žaidė miesto komandoje. Simona tuomet dar tik krimto mokslus Šilutės mokykloje. Susitikę naktiniame klube jie daugiau nesiskyrė – Marius patyrė nugaros traumą, grįžo į Kauną ir pradėjo muzikuoti su N.E.O., baigusi mokyklą paskui mylimąjį atkeliavusi Simona įstojo į Vytauto Didžiojo universitetą, pradėjo dainuoti Kauno muzikiniame teatre.

O ir anketą užpildyti į „Kelias į žvaigždes 2“ Simoną paskatino Marius.

– Negalvoji, kad būtų gerai atsukti laiką atgal ir padaryti taip, jog Simona nedalyvautų realybės šou?

– Simona gerai daro tai, kuo užsiima. Ji gerai dainuoja. Ir jokiais būdais ne tai mus išskyrė.

– O kas išskyrė?

– Gyvenimas.

– Viskas dėl to, kad iškart pradėjote gyventi kartu, tapote beveik šeima, užklupo rutina?

– Turbūt daug dalykų susidėjo. Bet jokiais būdais ne „Kelias į žvaigždes 2“ kaltas.

– Daugeliui iš šalies atrodo, kad Simona išgarsėjo, sužvaigždėjo ir paliko mylimą vaikiną?

– Oi, ji tikrai ne iš tokių žmonių. Ir šiaip man yra nesuvokiamas tas žvaigždiškumas.

Bendrauja iki šiol

– Simona jūsų gyvenimo atskirai stengiasi nevadinti išsiskyrimu. Tiki, kad tai laikina?

– Dabar toks periodas.

– Kaip pats šį periodą vadini – laikinas gyvenimas atskirai?

– Nežinau, kaip tai pavadinti. Mes abu nežinome. Faktas, kad dabar nesame kartu. Ir jau kurį laiką.

– Bet jūsų gerbėjai apie tai sužinojo visai neseniai.

– Mes niekam nesakėme. Niekada nenorėjau, kad apie tai garsiai visi šnekėtų ir rašytų.

– Tiesa, juk ir anksčiau, kai dar kartu gyvenote, tu apie jūsų santykius daug nekalbėjai.

– Aš ne iš kalbiųjų. O ypač kai manęs klausia apie asmeninį gyvenimą. Nesu ir iš tų žmonių, kurie labai nori reklamuotis ir nesu gyvenime daręs kažko vien tam, kad išgarsėčiau. Tegul tai daro kiti.

– Ar sunku grįžti namo ir nerasti artimo žmogaus. Išmokai būti vienas?

– Kartais moku, kartais ne. Jei man negerai vienam, tuomet ir nebūnu (šypteli). Turiu tikrų draugų. Ir ne vieną. O tai didžiulė vertybė.

– Kiek pamenu, su Simona vienas kitą vyru ir žmona vadinote?

– Taip ir buvo.

– Vieną dieną ėmė viskas ir sugriuvo?

– Nesugriuvo. Stengiuosi iš visko pasiimti, kas geriausia. Juk gyveni vieną kartą. Ir net tai, kas dabar vyksta tarp mūsų su Simona, yra taip gražu...

– Dabar bendraujate?

– Taip, palaikome ryšį. Negalėčiau nė vieno blogo žodžio apie Simoną pasakyti. Nė vieno. Ir pykstu labai retai, ir keršto jausmo neturiu. Nebent tai su sportu susiję (šypteli).

– Yra vilties, kad jūs dar susitaikysite?

– Kiek jos yra, neaišku, bet yra.

– Tu tuo tiki.

– (Linkteli galvą.)

Panelės neieško

– Kas dabar tavo gyvenime svarbiau – krepšinis ar N.E.O.?

– Žiūrint koks periodas. Kai buvau išvažiavęs į Estiją, kelioms dienoms buvau visiškai pamiršęs, kad esu grupės narys. O koncertuose pamirštu krepšinį. Manau, pusė per pusę, bet laiko daugiau praleidžiu krepšinio aikštelėje.

– Ar įmanoma atskirti, kas mieliau tavo širdžiai?

– Jausčiausi įžeidęs vieną arba kitą, jei pasakyčiau.

– Kaip vaikai, kuriuos treniruoji, reaguoja, kad jų treneris yra garsios grupės narys?

– Per daug nesureikšmina. Tai nėra nei kliūtis, nei kažkoks privalumas. Aišku, pasaulyje turbūt niekur taip nėra, dėl to smagu.

– Pačiam krepšinio žaisti jau nebeteks?

– Taip, uždraudė gydytojai kai buvo 20-ies, nes patyriau nugaros traumą. Jei nebūčiau baigęs žaisti, turbūt nebūčiau atsiradęs N.E.O. Kiekvienas gyvenimo posūkis viską stipriai pakeičia, bet visada gali atrasti gerų dalykų. Žinoma, buvo labai sunku, juk viso gyvenimo tikslas buvo žaisti krepšinį.

– Turbūt, kai sužinojai, ištiko šokas?

– Taip. Tuomet man labai daug padėjo Simona ir beveik iškart pradėjau dirbti treneriu.

– Esi pakankamai populiarus, gal gerbėjos sužinojusios, kad nebeturi sužadėtinės, pradėjo kartis ant kaklo?

– Aš per daug tuo nesinaudoju (juokiasi). Tikrai neieškau „panos“.

– Bet vis tiek daugiau jos tau akį merkia?

– Merkia, kaip merkdavo.

– Visada buvai populiarus tarp dailiosios lyties atstovių?

– Nejaukiai pasijuntu dėl to.

– Kodėl? Kad mergina pirma pradeda rodyti dėmesį?

– (Juokiasi.)

Vėl Grūdas?

Simona šiuo metu veda ankstyvas rytines laidas radijo stotyje „Lietus“. Mergina darbo dienomis gyvena Vilniuje, savaitgaliais lekia į paskaitas Kaune, nes neakivaizdžiai antrame kurse dar studijuoja lietuvių filologiją. Paklausta, kuris Lietuvos kampelis yra nuolatinė jos gyvenamoji vieta, tik šypteli ir patikina, kad ja galėtų laikyti nebent gimtąją Šilutę.

Daugiau nei prieš mėnesį, Grūdui dar dalyvaujant „Kelias į žvaigždes 3“, plačiai nuskambėjo istorija, kad, vietoje pasimatymo su stomatologu, dainininkas susitiko su... Simona. Tuomet visi aptarinėjo, kad slaptų pasimatymų būta ir daugiau. Mergina iš šios istorijos tik šypsosi ir pataria mažiau tikėti gandais, nes iš tiesų iš šou patalpų paskambinęs Grūdas tiesiog paprašė paskolinti pinigų.

Jau metus lietuviškame šou versle besisukanti mergina prisipažįsta, kad tik dabar pradeda suprasti žaidimo taisykles: „Tu atverti visas kortas, o kažkas pasijuokia, kažkas replikuoja. Tu lieki išdraskyta širdimi, o nėra nei naudos, nei prasmės.“

Nori pabūti su savimi

– Sakyk tiesiai, kas dabar vyksta tarp tavęs ir Mariaus? Išsiskyrėte ar dar galite susitaikyti?

– Aaa...Mmm.. Nežinau, konkrečiai įvardyti nenoriu ir negaliu. Tiesiog dabar visi asmeniniai niuansai padėti į šoną, koncentruojuosi į naują darbą, būsimą albumą. Dabar toks laikas, kurį skiriu sau pačiai, kai galiu sustoti, pagalvoti ir mylėti save. Kai su kažkuo draugauji, dėmesį turi paskirstyti, o kai santykiams skiri 80 procentų, kartais labai gera yra atsitraukti.

Gera džiaugtis jaunyste, laisve, nepriklausomybe. Kai būsiu 45-erių, turėsiu vaikų, prisiminsiu tą skonį, nes juk dažnai tokių metų kyla noras pabėgti nuo šeimos. Kodėl dabar neišsilaksčius, kai nėra didelių įsipareigojimų?

– Daugeliui išsilakstymas asocijuojasi su klubų lankymu, naujų vaikinų paieškomis...

– Tai nėra miegojimas su 10 tūkstančių vyrų, nes tai nėra tikroji patirtis. Aš einu susitikti su draugėmis, leidžiu savo vienišą (juokiasi) – dabar vienišą – gyvenimą, mokausi vairuoti, einu apsipirkti ir taip toliau.

Nematau reikalo su kuo nors susisaistyti, uždėti kryžiuką ir viskas. Nereikia skubėti, o paskui graužtis nagus. Noriu pabūti su savimi, susitvarkyti vieną savo gyvenimo etapą, nes „Kelias į žvaigždes 2“ baigėsi ir naivu tikėti, kad iki šiol vaikai neš tau žaislus. Jei anksčiau koncentravausi į savo santykius, meilę, dabar noriu atsigręžti į kitą – buitišką, darbinę ir karjeros – pusę.

– Savarankiškai gyventi tau iki šiol taip ir neteko?

– Būtent. Baigusi mokslus atvažiavau pas Marių ir labai greitai prasidėjo šeimyninis gyvenimas – darbas, namai, šeima. Kaune draugių neturėjau, nes visos įstojo į Klaipėdą ir Vilnių, tad vienintelis žmogus buvo Marius – ir mano draugės, ir vyras, ir šeima. Paskui prasidėjo „Kelias į žvaigždes 2“, kuris viską sukrėtė iš pagrindų.

Tik dabar, kai vyksta jau trečiasis realybės šou, grįžta prisiminimai, kaip ten gyvenau, kaip viskas buvo. Tik šiuo metu suvokiu, kad viskas vyko iš tikrųjų! O dabar? Dabar naujas etapas, kurį noriu praleisti kuo brandžiau. Metai eina, greitai svajosiu apie vaikus ir šeimą, tad nenoriu būti ta, kuri išprotėja anksčiau laiko (kvatoja).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo.
Žurnalas „Klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)